Γκαρσονιέρα έβδομος όροφος, Λευκός Πύργος, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 145.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 7
  • Ναι
Περιγραφή
Πλατεία Συντριβανίου – Λευκός Πύργος, ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετικό επενδυτικό δίχωρο διαμέρισμα/ γκαρσονιέρα επιφάνειας 50 τμ (43 τμ καθαρά), στον 7ο όροφο οικοδομής (σύνολο ορόφων 8), σε στρατηγικό σημείο της πόλης.
Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, ξύλινα κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα, πάτωμα από ξύλο και μωσαικό, καινουριες εσωτερικές πόρτες, ανακαινισμένο μπάνιο και 1 εντοιχισμένη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο. Πολύ φωτεινό διαμέρισμα, με μπαλκόνι στον ακάλύπτο χώρο.
Προσεγμένη οικοδομή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πρόσοψη σε έναν από τους κεντρικούς άξονες της πόλης (κάτω από την οδό Εγνατία), κατασκευής του 1969, με 2 ανελκυστήρες. Εξαιρετικό διαμέρισμα σε κομβικό σημείο της πόλης, σε ακτίνα 500 μ. από το Λεύκο Πύργο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τη ΔΕΘ και την παραλία Θεσσαλονίκης με άμεση πρόσβαση στην κεντρική αγορά, τις δημοσιες αστικές συγκοινωνίες (πλησίον στάσης μετρό-πλατεία συντριβανιου), τις υπηρεσίες του δήμου και όλες τις βασικές υποδομές για την κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας.
Ακίνητο κατάλληλο για φοιτητική στέγη καθώς και για επαγγελματικό χώρο λόγω της διάταξης των εσωτερικών του χώρων και της προβολής του, δεδομένης της τοποθεσίας του. Επενδυτικό ακίνητο με δυνατότητα τουριστικής εκμετάλλευσης (βραχυχρόνια μίσθωση) και για μακροχρόνια μίσθωση με ικανοποιητικά ποσοστά απόδοσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού : 6942 573 652

Απόσταση από :

Οδό Τσιμισκή: 200 μ
Λευκό Πύργο : 500 μ
ΔΕΘ: 500 μ
ΑΠΘ: 500 μ
Πλατεία Αριστοτέλους : 1χλμ

** Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ σας και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

** Το στίγμα στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6024213 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή