Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Τολό, Ασίνη

Ασίνη
  • € 100.000
  • 2
  • 38
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Στο φημισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο του Τολού, μόλις 11 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και 250 μέτρα από τη θάλασσα, διατίθεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, διαμέρισμα ισογείου ορόφου συνολικού εμβαδού 38 τ.μ.
Πρόκειται για μία κατοικία που είναι μέρος συγκροτήματος χτισμένο το 2011 , με υψηλής ποιότητας δομικά υλικά, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο, υπνοδωμάτιο – καθιστικό - κουζίνα και ένα μπάνιο. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως το διαμέρισμα υπέστη πλήρη ανακαίνιση το 2021 μοντέρνου σχεδιασμού, με εξαιρετικής ποιότητας κατασκευαστικά υλικά και σύγχρονα-ακριβά έπιπλα.
Βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή ανάμεσα σε κατοικίες και διαμερίσματα. Είναι ιδανικό για μόνιμη ή εξοχική κατοικία αλλά και για εκμετάλλευση. Αυτή την στιγμή λειτουργεί ως ενοικιαζόμενο δωμάτιο, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από τους επισκέπτες.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Location Description

Το Τολό είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό με περίπου 2.500 κατοίκους. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση νότια του Ναυπλίου και τη θερινή περίοδο προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Η εικόνα που παρουσιάζει είναι ταυτόχρονα γραφική, ρομαντική και ειδυλλιακή. Χτισμένο σχεδόν πάνω στην παραλία έχει αντίκρυ του τρία πανέμορφα νησάκια. Το Κορωνήσι, τη Ρόμβη και το Δασκαλιό. Οι μόνιμοι κάτοικοί του, ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τις τουριστικές επιχειρήσεις και την αλιεία. Το Τολό, στο οποίο υπάρχει άριστη τουριστική υποδομή, διακρίνεται για τη φυσική του ομορφιά και τη φιλοξενία των κατοίκων του, χαρακτηριστικά που προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Απόσταση από Ναύπλιο 11χλμ
Απόσταση από Αθήνα 145 χλμ
Απόσταση από τράπεζα 200μ
Απόσταση από σχολείο 300μ
Απόσταση από super market 150m
Απόσταση από Αθήνα 145 χλμ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UJKH - 26/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
38 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή