Μονοκατοικία βίλα, νέα, 135 τμ, Άγιος Αρσένιος, Νάξος

Νάξος
  • € 520.000
  • 3
  • 135
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Αν θες να ζήσεις σε ένα σπίτι γεμάτο φως, άνεση και πολυτέλεια τότε αυτή η βίλλα είναι αυτό που αναζητούσες. Βρίσκεται δίπλα στην αμμουδερή παραλία της Πλάκας όπου υπάρχει άμεση πρόσβαση με τα πόδια.
Η πολυτέλεια, η λάμψη και ο σύγχρονος σχεδιασμός είναι οι αρχές σχεδίασης αυτού του project. Τέσσερις βίλλες με μεγάλα ανοίγματα που οδηγούν στην ιδιωτική πισίνα και τον μεγάλο κήπο που απλώνεται μπροστά. Σπίτια γεμάτα φως, με έντονη την παρουσία του φυσικού ξύλου και της πέτρας ήταν το όνειρο που πραγματοποιήθηκε μέσω αυτής της αρχιτεκτονικής μελέτης, με σκοπό να δώσει άνεση και αρχοντιά στους κατοίκους της.
Η κατοικία αποτελείται από τρία εσωτερικά επίπεδα τα οποία ενώνονται μέσω εσωτερικής σκάλας. Στον υπόγειο χώρο θα δημιουργηθεί μία άνετη master κρεβατοκάμαρα με το ιδιωτικό λουτρό της και βεστιάριο.
Ο ισόγειος χώρος θα φιλοξενήσει μία άνετη κουζίνα με έντονη την παρουσία του φυσικού ξύλου, τον χώρο του καθιστικού και ένα λουτρό. Από την μεγάλη τζαμαρία θα έχει πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα και τον όμορφο καταπράσινο κήπο. Τέλος στον όροφο θα υπάρχει ακόμη μία κρεβατοκάμαρα με το δικό της λουτρό.

Τοποθεσία: Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και το πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων. Βρίσκεται στο κέντρο περίπου των Κυκλάδων, νότια της Μυκόνου και ανατολικά της Πάρου.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Νάξος αποτελεί έναν μαγικό προορισμό ιδανικό για όσους επιθυμούν να γεμίσουν τις διακοπές τους με πλήθος δραστηριοτήτων αλλά και απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του νησιού. Η γεωμορφολογία του νησιού είναι ξεχωριστή καθώς η Νάξος προσφέρει πολυάριθμες επιλογές στους επισκέπτες της διαθέτοντας υπέροχα γραφικά ορεινά χωριά, παραλίες με καταγάλανα νερά, μοναδική αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία.
Προσβασιμότητα: Η Νάξος συνδέεται με την Αθήνα με αρκετά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας. Την περίοδο του καλοκαιριού υπάρχουν περίπου 5 καθημερινές αναχωρήσεις πλοίων από τον Πειραιά και 3 από τη Ραφήνα. Τη χειμερινή περίοδο εκτελείται τουλάχιστον 1 δρομολόγιο τη μέρα από τον Πειραιά. Η διάρκεια του ταξιδιού από τον Πειραιά είναι περίπου 3 έως 5,5 ώρες, ενώ από τη Ραφήνα η διάρκεια είναι περίπου 3 έως 6 ώρες. Επίσης, η Νάξος διαθέτει αεροδρόμιο το οποίο εκτελεί 10 πτήσεις καθημερινά το καλοκαιρι, και 2 ολο το χειμώνα.
Επενδυτική Δυναμική: Η αγορά ακινήτου στη Νάξο αποτελεί μία τεράστια επένδυση καθώς το νησί είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για διακοπές σε όλο το κόσμο διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τη φήμη του και προσελκύοντας όλο ένα και περισσότερους επενδυτές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TUHS - 06/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή