Τεσσάρι ισόγειο, Όριο Βριλησσίων, Μελίσσια

Μελίσσια
  • € 630.000
  • 5+
  • 214
  • 3+
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα στα Μελίσσια μέσα σ’ έναν καταπράσινο κήπο και δίπλα στη φύση. Εκτείνεται σε ένα επίπεδο συνολικού εμβαδού 214 τ.μ., με πρακτική διαρρύθμιση και χώρους που απομονώνονται λειτουργικά, εξυπηρετώντας τις διαφορετικές ανάγκες των ενοίκων.
Το σπίτι αποτελείται από 2 μεγάλα, φωτεινά και ευάερα δωμάτια με μαρμάρινα δάπεδα και τζάκια, εκ των οποίων το ένα ενεργειακό. Χρησιμοποιούνται ως σαλόνι και καθιστικό αντίστοιχα και έχουν πρόσβαση σε μεγάλο μπαλκόνι με BBQ και θέα πράσινο. Ο χώρος του καθιστικού επικοινωνεί με την ανοιχτή κουζίνα, στην οποία υπάρχει η δεύτερη είσοδος του σπιτιού. Το διαμέρισμα συμπληρώνουν 4 υπνοδωμάτια, όλα με εντοιχισμένες ντουλάπες, 2 μεγάλα μπάνια, εκ των οποίων το master διαθέτει και jacuzzi, καθώς και 1 W.C. ενώ υπάρχουν μπαλκόνια περιμετρικά του σπιτιού.
Επιπλέον το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλη, υπόγεια αποθήκη, χώρο αποθήκευσης ξυλείας και μεγάλο γκαράζ. Τα υλικά κατασκευής είναι πολυτελείας ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Αυτό το πανέμορφο ακίνητο, μέσα στο πράσινο και σε κοντινή απόσταση από την αγορά και το κέντρο των Μελισσίων, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογένειες που αποζητούν την ηρεμία και την άνεση.

Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόκα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια.
Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UC2Y - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
214 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 630.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή