Ρετιρέ Λέικων 50, Καλαμάτα 24134, Κέντρο, Καλαμάτα

ΚαλαμάταΛέικων 50, Καλαμάτα 24134
  • € 80.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μόνοι σας ένα ημιτελές διαμέρισμα σας δίνει αυτή η κατοικία 90 τ.μ, 2ου ορόφου πολύ κοντά απο το κέντρο της Καλαμάτας.
Το γωνιακό οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται σε σημείο με ανεμπόδιστη θέα, με προσανατολισμό ανατολικό από την πλευρά των υπνοδωματίων και νότιο από την πλευρά του καθιστικού.
Το κτίριο ειναι κατασκευής 1980 ενώ η έναρξη διαμόρφωσης των χώρων του τελευταίου ορόφου ξεκίνησε το 1992. Η πρόσβαση γίνεται απο κλιμακοστάσιο.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Γιατί να αγοράσω ημιτελές διαμέρισμα.
Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος μπορεί να προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ανάγκες και δυνατότητες. Μερικά από τα πιθανά πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τα εξής:
1. Προσαρμογή: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον χώρο στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, χωρίς τον περιορισμό που μπορεί να επιβάλλει ένα έτοιμο διαμέρισμα.
2. Οικονομία: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος μπορεί να αποτελέσει μια οικονομικότερη επιλογή σε σχέση με την αγορά ενός έτοιμου διαμερίσματος, καθώς μπορείτε να έχετε επιρροή στο τελικό κόστος και να εξατομικεύσετε το χώρο σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.
3. Δημιουργική Έκφραση: Η αγορά ενός ημιτελούς διαμερίσματος σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε δημιουργικά και να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

///
Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση στο
> https:// greek.is/ 2286
Περισσότερα ακίνητα στο
> https:// www. eliterealestate. gr

---
Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

---
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https:// www. eliterealestate .gr
kalamata @ eliterealestate. gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https:// www.facebook. com/eliterealestate. gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2286 - 03/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή