Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΜαρούσιΗρώδου Αττικού, 14Α
  • € 460.000
  • 4
  • 110
  • 2
Περιγραφή
Το Green & iQ Residential Building 14 αναπτύσσεται σε μία προνομιακή και ήσυχη περιοχή του Αμαρουσίου.
Η έξοχη θέση του ακινήτου στην Ηρώδου Αττικού 14 (38°***/*******"N 23°48'28.4"E) χωροθετείται απέναντι από πάρκο, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Δάσος Συγγρού (http://****.**), το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου και φυσικού κάλλους στο λεκανοπέδιο της Αττική. Έτσι, προσφέρεται σε εσάς και στην οικογένειά σας η δυνατότητα καθημερινής αναψυχής και απόλαυσης της φύσης.

Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης, καθώς σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια ή το ποδήλατο βρίσκεται η Στάση ΚΑΤ της γραμμής 1 του ΜΕΤΡΟ, σε απόσταση 3 λεπτών η Στάση ΚΑΤ των Λεωφορειακών Γραμμών 500 – 550 - Α7 – Χ14, ενώ δίπλα υπάρχει δημοτική στάση της λεωφορειακής γραμμής °***/*******"Οι κοντινές αγορές Αμαρουσίου και Κηφισιάς απέχουν 15 λεπτά με τα πόδια ή με το ποδήλατο και σε ιδιαιτέρα κοντινή απόσταση -μόλις 5 λεπτών- υπάρχουν σχολεία (Πρότυπο Γυμνάσιο και Λύκειο Αναβρύτων εντός του Δάσους Συγγρού), αθλητικές εγκαταστάσεις και κέντρα ιατρικής περίθαλψης.
Έτσι ο κάθε ιδιοκτήτης συνδυάζει μία εύκολη πρόσβαση σε εργασία, ψώνια, αθλητισμό, υγειονομική περίθαλψη και αναψυχή, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άνετο lifestyle και μια ποιότητα στην καθημερινότητά του.
Στο Green & iQ Residential Building 14 είναι διαθέσιμα τα διαμερίσματα του 1ου ορόφου, επιφανείας 87,00 m2 και 110.00 m2, και τα οροφοδιαμερίσματα του 4ου και 5ου ορόφου, επιφανείας 127.00 m2. Έχουν Western προσανατολισμό και αποτελούνται από ευρύχωρο σαλόνι – τραπεζαρία – κουζίνα, 2 και 3 υπνοδωμάτια, με master λουτρό, WC και roof garden. Συνοδεύονται από υπόγειες θέσεις στάθμευσης ανά διαμέρισμα, με εγκατάσταση για παροχή φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και μηχανής. Υπάρχουν, επίσης, ευρύχωρες αποθήκες για κάθε διαμέρισμα.

Το Green & iQ Residential Building 14 σχεδιάστηκε και αναπτύσσεται με τις υψηλές προδιαγραφές Smart Building, ενεργειακής απόδοσης Α+, για να προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης.
Τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με ενεργειακά τζάμια, θερμοπρόσοψη, θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας, τζάκι ενεργειακό και εγκαταστάσεις δικτυών φυσικού αέριου, κλιματισμού, παραγωγής ΖΝΧ από ηλιακούς συλλέκτες, αντλία θερμότητας υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καλωδιακή τηλεόραση, δίκτυο οπτικών ινών τηλεφωνικής επικοινωνίας, συστήματα ασφαλείας και φωτοβολταϊκά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6032055 - 28/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 δωμάτια, 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης