Τεσσάρι Έρσης 1-3, 154 52, Ψυχικό, Άγιος Δημήτριος, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό ΨυχικόΈρσης 1-3, 154 52, Ψυχικό
  • € 890.000
  • 5
  • 188
  • 3+
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-202 - Παλαιό Ψυχικό Ελευθερίας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 188 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1986 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε πλατεία, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 70 τ.μ. - Τιμή: 890.000 € Στο Παλαιό Ψυχικό και στην οδό Έρσης 2 μπροστά στην πλατεία Σολωμού μια από τις πιο περιζήτητες και αριστοκρατικές συνοικίες, προσφέρεται προς πώληση μία εντυπωσιακή μεζονέτα 182,20 τ.μ. Η κατοικία απλώνεται σε δύο επίπεδα, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ζωής με εκλεπτυσμένη αισθητική και προσεγμένο σχεδιασμό.

Αποκλειστικά Χαρακτηριστικά:
Διαμόρφωση: Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι με επιβλητικό τζάκι από μάρμαρο Carrara, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα Moda Bagno με ηλεκτρικά σκεύη Gaggenau, 2 μπάνια και 2 WC, ενσωματώνοντας πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια.
Ανακαίνιση: Εκτεταμένη ανακατασκευή το 2010 με την προσθήκη ενδοδαπέδιας θέρμανσης, κλιματισμού Daikin, νέας δρύινης σκάλας, και πολυτελών ξύλινων δαπέδων.
Πολυτελή Υλικά: Νέες δρύινες βιβλιοθήκες, ιταλικά είδη υγιεινής και εξαρτήματα Moda Bagno, πράσινος όνυχας Πορτογαλίας και μάρμαρο Carrara για την επένδυση των λουτρών.
Θερμοπρόσοψη: Εγκατάσταση προηγμένης θερμοπρόσοψης για εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, διατηρώντας τη ζεστασιά το χειμώνα και τη δροσιά το καλοκαίρι.
Εξωτερικοί Χώροι: Ευρύχωρα μπαλκόνια 70 τ.μ. με ηλεκτρικές τέντες και ειδυλλιακή θέα στην πλατεία Σολωμού, ιδανικά για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Πρόσθετες Παροχές:
Ιδιωτική θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.
Έχει γίνει μόνωση στην εξωτερική βεράντα καθώς και στην βεράντα του 2ου ορόφου έγινε υδρομόνωση και θερμομόνωση.

Αυτή η μεζονέτα αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας, βρίσκοντας σε μία από τις πλέον αποκλειστικές τοποθεσίες της Αθήνας. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την πολυτελή διαβίωση με την ευκολία πρόσβασης σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-202 - 10/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
188 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή