Μονοκατοικία βίλα 260 τμ, Κωνσταντινοπολίτικα, Πυλαία

Πυλαία
  • € 900.000
  • 5
  • 260
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 93-1139 - Πυλαία Κωνσταντινοπολίτικα Ανοίξεως 28 ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 260 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1997 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 900.000 € Ένα ακίνητο που εκπέμπει μια αύρα απόλυτης κομψότητας και πολυτέλειας, όπως ακριβώς και η περιοχή της Πυλαίας. Σε αυτή την ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, πωλείται μια επιπλωμένη βίλα στον 1ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 260 τ.μ.

Η βίλα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια και 4 μπάνια, δημιουργώντας έναν χώρο άνετο και φιλόξενο για την οικογένεια σας. Η κατασκευή της έγινε το 1997 και διαθέτει ατομική θέρμανση με χρήση αερίου, κουφώματα αλουμινίου, πολυτελή μαρμάρινα πατώματα και θωρακισμένη πόρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η βίλα παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε, όπως ντουλάπες για αποθήκευση, τζάκι για ρομαντικές βραδιές, κλιματισμό για δροσερά καλοκαιρινά απογεύματα, συναγερμό για επιπλέον ασφάλεια, ηλεκτρικές συσκευές για άνετη καθημερινότητα, σίτες για προστασία από ενοχλητικά έντομα, BBQ για οικογενειακές συγκεντρώσεις και δορυφορική κεραία για ψυχαγωγία.

Η εσωτερική σκάλα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ανοιχτωσιά προσφέρει φυσικό φως και φρέσκο αέρα. Τέλος, η τιμή της βίλας έχει οριστεί στα 900.000 €, αντικατοπτρίζοντας την πολυτέλεια και την αξία του ακινήτου. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το μοναδικό κομμάτι παράδεισου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
93-1139 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή