Γκαρσονιέρα Κορωνίδα, Κωμιακή, Νάξος - Δρυμαλία

Νάξος - ΔρυμαλίαΚορωνίδα
  • € 120.000
  • 2
  • 40
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-26 - Νάξος - Δρυμαλία Κωμιακή ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2023 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 35000 μέτρα - Τιμή: 120.000 €
Η Νάξος φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες, τη γραφική της Χώρα και τα γύρω χωριά της αλλά έχει επίσης και μια άλλη εκδοχή. Είναι εξίσου όμορφη η ορεινή πλευρά της. Κάπου εκεί, λοιπόν, βρίσκεται και το ορεινότερο χωριό των Κυκλάδων με την μεγαλύτερη βλάστηση και κτηνοτροφική παραγωγή. Ο λόγος για την Κωμιακή. Βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού, κτισμένη αμφιθεατρικά στις κορυφογραμμές του όρους “Κόρωνος”, με ανοιχτό ορίζοντα προς το Ικάριο Πέλαγος. Ο πληθυσμός της αριθμείται στους 550 κατοίκους, διαθέτει δημοτικό σχολείο, φαρμακείο, παντοπωλείο , καφέ και εστιατόρια. Απέχει 12 χλμ από τον παραλιακό οικισμό του Απόλλωνα με τα γραφικά άσπρα σπιτάκια του που απλώνονται πίσω από μια όμορφη αμμουδερή παραλία, αλλά και αρκετές ταβέρνες και καφέ και προσφέρεται για χαλαρωτικές διακοπές αλλά και για εξερεύνηση της γύρω περιοχής που είναι γεμάτη από μοναδικά αξιοθέατα.

Στο όμορφο αυτό ορεινό χωρίο και σε σημείο άμεσα προσβάσιμο από τον κεντρικό δρόμο, βρίσκεται αυτό το νεόδμητο διαμέρισμα 1ου ορόφου. Χτισμένο το 2023, αποτελείται άπο ένα ενιαίο χώρο κουζίνας - καθιστικού, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο ενώ διαθέτει και βεράντα με ανεμπόδιστη θέα. Το διαμέρισμα διαθέτει εντοιχισμένη κουζίνα με τις ηλεκτρικές συσκευές (ηλ. κουζίνα, ψυγείο) καθώς και εντοιχισμένη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο. Ιδανικό για μόνιμη ή για παραθεριστική κατοικία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-26 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή