Duplex Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΤούμπα
  • € 335.000
  • 4
  • 119
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, 6ος (2 Επίπεδα), στην περιοχή: Τούμπα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 119 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Υπό σχεδιασμό, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Λαική αγορά, έχει θέα Πλατεία, Αστικό τοπίο και έχει Δυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €335.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
720274
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
119 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 335.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή