Ρετιρέ Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

ΧαριλάουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 200.000
  • 4
  • 97
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 4ος όροφος ρετιρέ στην περιοχή της Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 97 τ.μ.. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και wc. Έχει κατασκευαστεί το 1974 και έχει γίνει ανακαίνιση του ακινήτου προ δεκαετίας. Το ακίνητο διαθέτει ασανσέρ και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και έχει γίνει θερμομόνωση και υγρομόνωση στην ταράτσα. Διαθέτει ωραία μεγάλη βεράντα και έχει θέα και ωραία Ανοιχτωσιά,. Έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό, είναι προσόψεως και βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες. Ένα ωραίο ακίνητο σε ωραία περιοχή της πόλης. Τιμή: €200.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
733372 - 29/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή