Μονοκατοικία βίλα, νέα, 203 τμ, Πλάκα, Βάμος

Βάμος
  • € 930.000
  • 4
  • 203
  • 3
Περιγραφή
Μια υπέροχη βίλα στην Πλάκα.
Νέα, μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη η βίλα βρίσκεται κοντά στο παραδοσιακό χωριό Πλάκα στην περιοχή του Αποκόωνα στα Χανιά.
Η εντυπωσιακή πολυτελής βίλα προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη. Η βίλα εκτείνεται σε 203 τμ και δύο ορόφους.
Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Το ακίνητο πωλείται έπειτα απο πρόσφατη ανακαίνιση υψηλής ποιότητας, πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη με οικιακές συσκευές και περίφημα διακόσμημένο.
Το σπίτι είναι επιπλωμένο με πανάκριβα ευρωπαϊκής κατασκευής έπιπλα υψηλής ποιότητας. Τα ντουλάπια και η κουζίνα είναι κατασκευασμένα για το συγκεκριμένο ακίνητο. Υπάρχει ένα όμορφο τζάκι στο χωλ της βίλας.
Κατά το σχεδιασμό αυτής της βίλας, χρησιμοποιήθηκε μια ασυνήθιστη και όμορφη αρχιτεκτονική λύση - ο πρώτος όροφος έχει έναν ημιώροφο
διάταξη. Χωρίζεται σε 2 πτήσεις: μια σκάλα και μια πτήση στο κέντρο. Έτσι, το ισόγειο, δηλαδή η τραπεζαρία, είναι
ορατό από τον πρώτο όροφο

Η όμορφη κατασκευή βρίσκεται σε οικόπεδο 3.800 m². Ένας νεαρός ελαιόκηπος με 40 δέντρα ξεδιπλώνεται στα 1.200 m² μπροστά από τη βίλα και γύρω από αυτήν, όπου υπάρχει επίσης μια πισίνα 52 τμ. Χοντρό και καλά περιποιημένο γρασίδι καλύπτουν τη γη. Άνετος χώρος όπου μπορεί κανείς να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους, να κάνει πικνίκ, να παίξει και να χαλαρώσει. Ο χώρος γύρω από τη βίλα είναι στολισμένος με τριανταφυλλιές και φοίνικες. Όλα τα φυτά ποτίζονται αυτόματα.
Πίσω από τη βίλα υπάρχει το δεύτερο τμήμα του οικοπέδου εμβαδού 1.500 m². Αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για κατασκευή γηπέδου τένις. Έχει επίσης σημαντικές προοπτικές. Αυτή τη στιγμή εξετάζεται η επέκταση των ορίων του χωριού Πλάκα. Όταν τα όρια του
χωριό επεκτείνονται, αυτή η τοποθεσία μπορεί να διαχωριστεί και, σύμφωνα με το νόμο, θα επιτρέπεται η ανέγερση νέας βίλας εκεί.

Η βίλα βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος και έχει μόνο έναν γείτονα - την ακριβή δίδυμη βίλα. Οι γείτονες είναι έξυπνοι και ευγενικοί άνθρωποι
που περιστασιακά πηγαίνουν εκεί ως σε εξοχικό. Η γειτονική βίλα δεν ενοικιάζεται, η οποία θα παρέχει ιδιωτικότητα και σιωπή
οι ιδιοκτήτες της βίλας προς πώληση.
Οι δίδυμες βίλες συνδέονται, αλλά ταυτόχρονα είναι εντελώς ξεχωριστές
Έτσι, ο νέος ιδιοκτήτης είτε θα μπορεί να χτίσει μόνος του πολλά ακίνητα είτε θα μπορεί να πουλήσει τον χώρο σε πολύ συμφέρουσα τιμή.
Ένας όμορφος πέτρινος φράχτης περιβάλλει περιμετρικά ολόκληρο το οικόπεδο. Το ακίνητο απέχει μόλις 3χλμ. Από τη θάλασσα
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΟΗ191 - 12/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 930.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή