Duplex 237 τμ, Μηλαδέζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 600.000
  • 5+
  • 237
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Αυτή η άνετη μεζονέτα επιφάνειας περίπου 210 τμ βρίσκεται στην περιοχή Μηλαδέζα της Βάρης. Το υπερυψωμένο ισόγειο διαθέτει ενιαία κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και wc επισκεπτών. Στον ίδιο όροφο υπάρχουν δύο μεγάλα μπαλκόνια. Ανεβαίνοντας στο πρώτο επίπεδο συναντάμε ένα master μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια (το ένα κυρίως), το κάθε ένα με δικό του μπαλκόνι. Το ακίνητο προσφέρει έναν καταπληκτικό επιπλέον χώρο στο ημιυπόγειο όπου συναντάμε ένα ενιαίο χώρο κουζίνας, σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα master μπάνιο. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει αποθήκη καθώς και πόρτα που οδηγεί στον εξωτερικό κήπο. Το σπίτι έχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, θέρμανση πετρελαίου. Επιπλέον υπάρχει ένας πολύ όμορφος κήπος για καταπληκτικές οικογενειακές συγκεντρώσεις καθώς και μία υπαίθρια θέση στάθμευσης. Ένα πολύ όμορφο και πρακτικό ακίνητο!

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Βάρη: Τοποθεσία και περιβάλλον του ακινήτου
Τοποθεσία: Η Βάρη είναι ένα ανερχόμενο προάστιο στη νότια Αθήνα, μόλις 22 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βάρη είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές και φιλοξενεί οργανωμένες εγκαταστάσεις παραλίας, beach bar, εστιατόρια, ταβέρνες και κλαμπ θαλάσσιων σπορ. Εξακολουθεί να διατηρεί την αίσθηση της γειτονιάς και είναι ιδανικό για την ανατροφή οικογενειών. Η Βάρη έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο και κοντά σε σούπερ μάρκετ, τράπεζες και μπουτίκ. Έχει επίσης μια έντονη νυχτερινή ζωή με μερικά από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά κλαμπ.

Προσβασιμότητα: Προσβάσιμο με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και τη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Δυνατότητα επένδυσης: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Ριβιέρας της Αθήνας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TGH7
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
237 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή