Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚερατσίνιΚερατσίνι
  • € 600.000
  • 5+
  • 330
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024
Περιγραφή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ Κερατσίνι, γωνιακό κτίριο 330 τ.μ., 3 επιπέδων, κατασκευής '80, αποτελούμενο από 4 διαμερίσματα. 1 ημιυπόγειο διαμέρισμα 60 τ.μ., 2 διαμερίσματα ισογείου 70 τ.μ. και 50 τ.μ. και διαμέρισμα 1ου ορόφου 150 τ.μ. Τα διαμερίσματα του ημιυπόγειου και του ισογείου είναι πλήρως ανακαινισμένα τον Ιανουάριο του '24, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κουφώματα αλουμινίου, πόρτες ασφαλείας, πλακάκια, μπάνια, κουζίνες, καινούργια A/C. Το οροφοδιαμέρισμα του 1ου ορόφου έχει την δυνατότητα να χωριστεί σε 2 αυτόνομα διαμερίσματα. Το κτίριο είναι φρεσκοβαμμένο και διαθέτει ασανσέρ, συναγερμό, θυροτηλεόραση, αυτόνομη θέρμανση, τέντες, 3 θέσεις στάθμευσης. Στην ταράτσα έχει γίνει μόνωση τον Ιανουάριο του'24.
Βρίσκεται έναντι μικρής πλατείας, σε ήσυχη γειτονιά, κοντά σε συγκοινωνίες, Πάρκο, Θάλασσα, Σχολείο, Λαική αγορά, Super Market, 3,8 Χιλιόμετρα από τον κεντρικό Λιμένα Πειραιώς. Εχει θέα σε Πάρκο και Νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για επένδυση καθώς και για το πρόγραμμα Golden Visa.

HOMER REAL ESTATE www.homerestate.gr Τ: 2169008624-5, E: info@homerestate.gr, (Κωδικός: 732319)

Αυτή η περιγραφή ακινήτου βασίζεται σε πληροφορίες που παρέχονται από τον ιδιοκτήτη ή για λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Αυτά τα στοιχεία ιδιοκτησίας παράγονται με καλή πίστη και δεν αποτελούν μέρος οποιασδήποτε σύμβασης. Το Μεσιτικό γραφείο HOMER δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
732319
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
330 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή