Duplex Θέρμη - Κέντρο, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΘέρμη - Κέντρο
  • € 350.000
  • 5+
  • 216
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-230 - Θέρμη Θέρμη - Κέντρο Επεκταση Θέρμης ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 216 τ.μ. σε οικόπεδο 300 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από πόλη 700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 5800 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Ελάχιστα χρησιμοποιημένη μεζονέτα, κατασκευασμένη το 2010, στην προέκταση της Θέρμης και σε προνομιακό σημείο, σχεδόν επί της Απ. Κουγιάμη (βασική οδός σύνδεσης Θέρμης με την Μουδανιών). Κατέχει ιδιαίτερη θέση σε συγκρότημα κατοικιών με μεγάλη ανοιχτωσιά, με απρόσκοπτη θέα, βορειοδυτικό προσανατολισμό και σε σημείο όπου θα δημιουργηθούν πεζόδρομοι και παιδική χαρά.
Η κατοικία έχει ένα συνολικό εμβαδόν 216τμ, κατανεμημένα σε τρία επίπεδα των 70τμ περίπου. Στο ημιυπόγειο, με ξεχωριστή είσοδο από τον κήπο στην πρόσοψη, υπάρχει μια πολύ ευρύχωρη σαλονοκουζίνα ένα δωμάτιο, μια μικρή εσωτερική αποθήκη και ένα μπάνιο. Στο ανώγειο, με την κύρια είσοδο του σπιτιού βρίσκεται ένα πολύ ευρύχωρη σαλονοκουζίνα με τζάκι και ένα wc επισκεπτών. Το τελευταίο επίπεδο καταλαμβάνεται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και μπαλκόνια. Εδώ είναι και το μεγάλο μπάνιο της κατοικίας, όπως και η καταπακτή για την σοφίτα (αποθηκευτικός χώρος) προσβάσιμη με πτυσσόμενη σκάλα.
Τα τρία επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα και ανελκυστήρα, οι εξώπορτες είναι ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα διπλής υαλώσεως και σίτες, ατομικό λέβητα πετρελαίου, ενώ στην περιοχή υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου.
Πολύ καλής, αν όχι πολυτελούς, κατασκευής με πλεονεκτήματα την θέση της και τους χώρους της, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για μόνιμη κατοικία. Διαθέσιμη από το τέλος του 2024 οι δε υποδείξεις υλοποιούνται σαββατοκύριακα κατόπιν συνεννόησης.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-230
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
216 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή