Duplex, άριστη κατάσταση, 96 τμ, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Άνω Πόλη
  • € 230.000
  • 3
  • 96
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Σε ένα οικιστικό συγκρότημα 6 ανεξάρτητων κτιρίων κατασκευής του 1996, αυτή η ελκυστική μεζονέτα των 96τμ συνδυάζει σύγχρονο σχεδιασμό κ υποδομές με την αύρα παλιάς εποχής αυτής της παραδοσιακής γειτονιάς. Εκτείνεται σε 2 επίπεδα, ισόγειο και 1ο όροφο, στον οποίο βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι κι απ' όπου μπορεί ν' απολαύσει κανείς τη θέα είτε από το μπαλκόνι είτε δίπλα στο τζάκι.
Το ακίνητο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια κι ένα μπάνιο σε υπερυψωμένο ισόγειο που έχει θέα σε προστατευμένη εσωτερική αυλή όπως επίσης γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την εσωτερική σκάλα. Η προνομιούχα τοποθεσία κ η ορθολογιστική κατανομή των χώρων είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά που μπορούν να κάνουν χρήση της εσωτερικής αυλής, για Πανεπιστημιακούς ερευνητές που θέλουν να εργάζονται από το σπίτι ή για καλλιτέχνες που εμπνέονται από την ειδική ατμόσφαιρα της περιοχής.
Η ευρύτερη περιοχή εξυπηρετείται από τοπικά καταστήματα κι εστιατόρια κι είναι προσβάσιμη με δημόσια συγκοινωνία.

Κλειστό πάρκινγκ κατόπιν συνεννόησης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Η Άνω Πόλη αποτελεί το ψηλότερο και βορειότερο τμήμα της Θεσσαλονίκης και εκτείνεται από την οδού Αγίου Δημητρίου ως τα τείχη της Ακρόπολης – Επταπυργίου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνω Πόλη αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς και παραδοσιακούς οικισμούς της Θεσσαλονίκης με στενούς λιθόστρωτους δρόμους αλλά και γραφικά σοκάκια με φανταστική Θέα προς την πόλη. Στην περιοχή βρίσκονται σπίτια που έχουν ανακηρυχθεί διατηρητέα από το Υπουργείο Πολιτισμού και μαρτυρούν την ιστορία του τόπου. Μία από τις πιο όμορφες περιοχές στην Άνω πόλη είναι το Τσινάρι, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς παραδοσιακά τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ υπάρχουν δύο γραμμές λεωφορείων που καταλήγουν στην περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Η Άνω Πόλη αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UH2A - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή