Duplex, άριστη κατάσταση, 270 τμ, Κέντρο, Αρτέμιδα (Λούτσα)

Αρτέμιδα (Λούτσα)
  • € 380.000
    € 420.000(-9,5%)
  • 4
  • 270
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα ακίνητο σε μια ήσυχη γειτονιά που προσφέρει άνεση και ηρεμία από την πολύβουη πρωτεύουσα. Πρόκειται για μια επιπλωμένη μεζονέτα που εκτείνεται σε 2 ορόφους, στο ισόγειο 122,13 τμ και στον πρώτο όροφο 26.16 τμ. Συγκεκριμένα, το ισόγειο αποτελείται από το σαλόνι/τραπεζαρία, την κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και ένα μικρότερο χώρο περίπου 7 τμ, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο κι ένα μπάνιο. Από το ισόγειο υπάρχει θέα στο μεγάλο πράσινο κήπο του ενώ από τον πρώτο όροφο μπορεί να ατενίσει κανείς τη θάλασσα.
Επιπλέον, υπάρχει ένα αρκετά υπερυψωμένο ημιτελές ημιυπόγειο 122.13τμ, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια επιπρόσθετη πηγή εισοδήματος με τη διαθεσή του προς ενοικίαση μετά την αποπεράτωσή του. Δίπλα του ακριβώς υπάρχει μια αποθήκη 12 τμ., η οποία μπορεί να αποτελέσει τμήμα της αρχικής μεζονέτας. Ακόμα, στον κήπο βρίσκουμε μια κλειστή και μια ανοιχτή θέση στάθμευσης. Η απόσταση από την θάλασσα είναι 10 λεπτά με τα πόδια. Τέλος, εφικτή είναι και η δημιουργία πισίνας στον κήπο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Άρτεμις (Αρτέμιδα) είναι κωμόπολη και δημοτική κοινότητα του Καλλικρατείου Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος, στα Ανατολικά προάστια της Αθήνας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμις, θεότητα του κυνηγιού. Η πόλη είναι χτισμένη δίπλα στη θάλασσα, στον κόλπο της Αρτέμιδος. Ο πληθυσμός παρουσίασε μεγάλη αύξηση τη δεκαετία του '90, καθώς και την τελευταία πενταετία. Ο λιμένας εξυπηρετεί κυρίως αλιευτικά και ιδιωτικής χρήσεως σκάφη. Η παραλία είναι δημοφιλής προορισμός το καλοκαίρι, συγκεντρώνει χιλιάδες λουόμενους και σε πολύ μικρή απόσταση υπάρχουν αρκετές καφετέριες και μπαρ.
Προσβασιμότητα: Η Αρτέμιδα συνδέεται συγκοινωνιακώς με τα Σπάτα και τη Ραφήνα. Η λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή συνδέει οδικώς την Αρτέμιδα με την Αθήνα μέσω Σπάτων, η λεωφόρος Βραυρώνος με το Πόρτο Ράφτη (Μαρκόπουλο) και η λεωφόρος Αρτέμιδος με τη Ραφήνα. Υπάρχει σχεδιασμός για σύνδεση με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, της Αρτέμιδος με το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Επενδυτική Δυναμική: Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες σε πληθυσμό περιοχές της ανατολικής Αττικής και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TO1R - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή