Duplex 215 τμ, Κέντρο, Άλιμος

Άλιμος
  • € 550.000
  • 5
  • 215
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μια από τις πιο προνομιακές γειτονιές του Αλίμου, μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα και το νέο αστικό project του Ελληνικού “THE ELLINIKON” βρίσκεται αυτή η υπέροχη μεζονέτα. Αποτελείται από δύο επίπεδα συνολικού εμβαδού 215 τ.μ. Η κεντρική είσοδος ανοίγει στο υπερυψωμένο ισόγειο όπου φιλοξενεί ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το κύριο υπνοδωμάτιο, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και το wc. Μεγάλη μπαλκονόπορτα στο σαλόνι ανοίγει σε μια άνετη, ηλιόλουστη μπροστινή βεράντα. Εσωτερική μαρμάρινη σκάλα μας οδηγεί στο κάτω επίπεδο που βρίσκονται βοηθητικοί χώροι που έχουν διαμορφωθεί σε δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και πρόσβαση σε έναν μικρό κήπο, ένα βοηθητικό δωμάτιο, ένα μπάνιο και μια μικρή ξύλινη κουζίνα που εξυπηρετεί το κάτω επίπεδο. Η μεζονέτα διαθέτει, επίσης, κλειστό χώρο στάθμευσης, αυτόνομη κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματιστικά στα υπνοδωμάτια, μαρμάρινο τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, αποθήκη, σύστημα συναγερμού, πόρτα ασφαλείας και πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας. Πρόκειται για μια γοητευτική μεζονέτα στον Άλιμο, ιδανική επιλογή για όσους δίνουν έμφαση στην ηρεμία, στους άνετους χώρους και λατρεύουν να κάνουν τον περίπατό τους κοντά στην ακτή.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: O Άλιμος βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί μία από τις ανερχόμενες περιοχές στα νότια προάστια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Φιλική για την οικογένεια παραθαλάσσια συνοικία, διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής της αξίας της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για επενδυτές. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες (Alimos Marina) για όσους διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσει να νοικιάζουν σκάφη για τις θαλάσσιες αποδράσεις τους.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία ενώ απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Λιμάνι του Πειραιά προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά, και 45 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Επενδυτική δυναμική: Ο Άλιμος είναι έτοιμος να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αστικό επενδυτικό Project στο Ελληνικό, «The Ellinikon».
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UFR0 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
215 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή