• € 1.300/μήνα
  • 105
  • 2
Περιγραφή
Βρισκόμαστε στο φημισμένο επιχειρηματικό κέντρο της Αγίας Παρασκευής Αιθριο, Μεσογείων 419, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο μας εμπορικό ακίνητο στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής. Βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Αιθριο, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που επιθυμεί κάθε επιχείρηση. Το επαγγελματικό κέντρο αποτελείται από άλλες 22 επιχειρηματικές επιχειρήσεις, από επαγγελματικές και δημόσιες υπηρεσίες.

Το κατάστημα διαθέτει ευρύχωρο χώρο 105 τ.μ., που αποτελείται από ένα ισόγειο 75 τ.μ. και ένα πατάρι 30 τ.μ.

Μέσα, θα βρείτε 2 προσωπική τουαλέτα AMEA και μια λειτουργική κουζίνα, αποτελώντας έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο. Η ιδανική θέση του το τοποθετεί δίπλα στο χώρο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΥΔΑΠ και από το ΚΕΠ. Για μεγαλύτερη ευκολία, το κέντρο παρέχει ασφάλεια και υπηρεσίες καθαριότητας, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχείς αναβαθμίσεις.

Στο υπόγειο διατίθεται ιδιωτικός μηνιαίος χώρος στάθμευσης, ενώ γύρω από το κέντρο υπάρχουν αρκετά πάρκινγκ, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση για τους πελάτες. Το κατάστημα αυτό αριστεύει στα KPI μας, βαθμολογώντας 8/10, λαμβάνοντας υπόψη την προνομιακή του θέση, τα χαρακτηριστικά του, τις διαθέσιμες υπηρεσίες και την ανταγωνιστική τιμή του.

Διαθέσιμη επίσκεψη την ίδια ημέρα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6041263 - 31/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 1.300/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή