Duplex Tatoiou, 60, Kifisia Greece, 14561, Στροφύλι, Κηφισιά

ΚηφισιάTatoiou, 60, Kifisia Greece, 14561
  • € 695.000
  • 5+
  • 246
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
246 τετραγωνικών μέτρων με μια καλοδιατηρημένη μπροστινή αυλή.

Αυτό το ευχάριστο κτίσμα με κήπο προσφέρει άφθονο χώρο και ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής. Το κτίριο μπορεί να παινευθεί για τα όχι μόνο ένα αλλά δύο υπνοδωμάτια en-suite, το καθένα εξοπλισμένο με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο και ντουλάπα-δωμάτιο.

Η κύρια είσοδος του κτιρίου περιλαμβάνει την κουζίνα, ένα ευρύχωρο καθιστικό, δύο από τα πέντε υπνοδωμάτια με δικά τους ιδιωτικά μπαλκόνια και δύο από τα τέσσερα μπάνια. Στον κάτω όροφο, θα ανακαλύψετε την τέλεια ισορροπία άνεσης και ευελιξίας. Σας περιμένει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα ανοιχτού σχεδιασμού, με ιδιωτική ξεχωριστή είσοδο, με επιπλέον τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Κατά την είσοδό σας, θα σας καλωσορίσει το ευρύ και φιλόξενο σαλόνι, που πλαισιώνεται από μεγάλες συρόμενες πόρτες και ένα άνετο τζάκι. Αυτό δημιουργεί έναν ξεχωριστό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία, χωριστά από το υπόλοιπο σπίτι. Τα όμορφα δάπεδα από σκληρό ξύλο απλώνονται με χάρη σε όλον τον χώρο, προσθέτοντας μια κομψή πινελιά σε κάθε γωνιά. Το σπίτι συνδέεται με ένα σύγχρονο ανελκυστήρα 3 επιπέδων εντός του κτιρίου και όμορφες ξύλινες ελικοειδείς σκάλες στις οποίες ανεβαίνετε με ευκολία.

Η κουζίνα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα σημεία του σπιτιού, προσφέροντας τραπεζαρία και άνετο χώρο καθιστικού για μεγάλες καθημερινές οικογενειακές συγκεντρώσεις. Επιπλέον, η κουζίνα διαθέτει τα δικά της δύο ιδιωτικά μπαλκόνια, ιδανικά για να απολαμβάνετε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Έξω, ο μπροστινός κήπος διαθέτει ένα γοητευτικό αίθριο με πλακόστρωτο, δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό για την πρωινή σας κούπα καφέ ή το βραδινό σας ποτήρι κρασί. Αποτελεί μια όαση ακριβώς στο κατώφλι σας.

Θα βρείτε άφθονο αποθηκευτικό χώρο που ενσωματώνεται προσεκτικά σε όλο το σπίτι, εξασφαλίζοντας ότι τα πράγματά σας παραμένουν οργανωμένα και τακτοποιημένα. Το σπίτι προσφέρει επίσης υπόγειο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο κάτω επίπεδο για 2 αυτοκίνητα και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ο ανελκυστήρας εντός σπιτιού είναι πάντα διαθέσιμος από το ιδιωτικό σας πάρκινγκ μέχρι το σαλόνι σας.

Το σπίτι διαθέτει δύο ξεχωριστά συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, ένα για τον πάνω και ένα για τον κάτω όροφο. Σε όλο το σπίτι υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, το οποίο παρέχει αυξημένη ασφάλεια και ψυχική ηρεμία. Διατίθεται επίσης ένα σύστημα λέβητα φυσικού αερίου, το οποίο εξασφαλίζει αποτελεσματική θέρμανση σε πολλαπλές εστίες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η μετακίνηση είναι απίστευτα βολική, με εύκολη πρόσβαση στις γραμμές λεωφορείων 504, 522 και 721 ακριβώς έξω από την πόρτα σας. Επιπλέον, ο σταθμός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου της Κηφισιάς απέχει μόλις 14 λεπτά με τα πόδια.

Κοντινά σχολεία
St. Catherine's British School
International School of Athens
European International Schools Ltd
Montessori Community School
Melina's Kindergarten
Σχολείο Μαντά
Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων
Εκπαιδευτικός Όμιλος "Πόλκα - Φροέλεν" | Σχολή Polka Froelen Κηφισιάς
Eργαστήριο Μουσικής Εκπαίδευσης (Κηφισιά)
Tender Care Preschool
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6041303 - 31/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
246 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 695.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή