Ξενοδοχείο προς Πώληση

Παλλήνη
  • € 5.500.000
  • 3.600
Περιγραφή
Πωλείται Ξενοδοχείο πολυτελείας με θέα θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από θάλασσα και αγορά. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 85 δωμάτια, ρεσεψιόν, εσωτερικό χώρο σαλόνι και τραπεζαρία και εξωτερικό χώρο σαλόνι και τραπεζαρία, κουζίνα, αποθηκευτικοί χώροι, πισίνα -μπαρ με πολλές παροχές για όσους το επιλέγουν. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την αγορά και την θάλασσα. Καλή επενδυτική κίνηση για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το τουρισμό στην περιοχή Πευκοχώρι.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.
Το μεσιτικό γραφείο Anastasia Real Estate λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1598 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
3.600 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 5.500.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή