Duplex 200 τμ, Κέντρο, Ωραιόκαστρο

Ωραιόκαστρο
  • € 270.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Με εμβαδόν 200 τμ. και τοποθετημένη σε υπέροχη περιοχή του κέντρου του Ωραιοκάστρου βρίσκεται αυτή η πολύ ευχάριστη και φωτεινή διαμπερής μεζονέτα τριών επιπέδων.
Διαθέτει ευρύχωρους χώρους υποδοχής με υπέροχες βεράντες στον πρώτο όροφο. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια του σπιτιού καθώς και δύο μπάνια. Το ισόγειο του ακινήτου μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ άνετο αυτόνομο διαμέρισμα με σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και αποθήκη και έχει άμεση πρόσβαση σε έναν πολύ ευχάριστο κήπο. Και οι δύο πλευρές του σπιτιού παρέχουν υπέροχη θέα σε πράσινο, αλλά και θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και τον Θερμαϊκό. Η αυτονομία και η άνεση που παρέχει αυτό το ακίνητο το κάνουν μοναδική επιλογή γι' αυτούς που αναζητούν μια απόλυτα ολοκληρωμένη κατοικία.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Το Ωραιόκαστρο είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ωραιόκαστρο αποτελεί ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η Λίμνη του Ωραιοκάστρου που εκτείνεται σε 60 στρέμματα και περικλείεται από πράσινο. Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το Δημοτικό Γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Προσβασιμότητα: Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο μέσω της οδού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή συνδέοντας τη με το κέντρο, το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες περιοχές.

Επενδυτική Δύναμη: Το Ωραιόκαστρο διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, προσελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TVQV - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή