Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 400 τμ, Χώρα, Μύκονος

Μύκονος
  • € 2.600.000
  • 5
  • 400
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024
Περιγραφή
Μύκονος: Πωλείται ανακαινισμένη διαμπερής Βίλα 400τ.μ. σε 7000τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας με αυτόνομη θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια στο κεντρικό σπίτι και 1 στον ξενώνα, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, κήπο, αποθήκη, 4 μπάνια και 1 WC. Πρόσφατη ανακαίνιση το 2023 προστέθηκε και πισίνα. Είναι με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2010, βαμμένη και διαθέτει θέα στη θάλασσα, πισίνα, κουφώματα αλουμινίου, 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, ενεργειακή κλάση B+. Μόλις πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Τιμή 2.600.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1782

Ανάμεσα σε μπαμπού δέντρα, στην ήσυχη νότια περιοχή της Μυκόνου, κοντά στην παραλία της Super Paradise, στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, Χαλάρα, αυτή η ιδιοκτησία εκτείνεται σε έκταση 7 στρεμμάτων. Κατασκευασμένο από πέτρα, το σπίτι αυτό αντιπροσωπεύει την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιοτική τεχνοτροπία.

Ο κήπος περιβάλλεται από ελιές, αμπέλια, καρποφόρα δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια. Το κεντρικό σπίτι περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα διπλά υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ένα άνετο σαλόνι, μια τραπεζαρία, ένα τζάκι, μια κουζίνα και δύο μεγάλες αυλές για αργά απολαυστικά βράδια. Με ξύλινα δάπεδα, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο και αδιάβροχες πέργκολες, κάθε άνεση είναι εξασφαλισμένη. Ανεβαίνοντας τις σκάλες προς το ανεξάρτητο διαμέρισμα, θα βρείτε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μια μικρή κουζίνα.

Κοντά στο κεντρικό σπίτι βρίσκεται ένας γοητευτικός πέτρινος ξενώνας, μετατραμμένος σε ανεξάρτητο ξενώνα προσφέροντας ένα διπλό υπνοδωμάτιο, ένα τζάκι και έναν εξωτερικό χώρο καθίσματος. Συνολικά, η ιδιοκτησία μπορεί άνετα να φιλοξενήσει από 8 έως 10 άτομα. Εξοπλισμένη με πηγάδι νερού, δεξαμενή, γκαράζ για δύο αυτοκίνητα και άφθονο χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες, η ιδιοκτησία είναι πραγματικά πρακτική.

Οι συσκευές κουζίνας είναι από τις κορυφαίες μάρκες, όπως Miele και Gaggenau, ενώ τα έπιπλα, οι λεκάνες των μπάνιων, τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά και ο φωτισμός αναδεικνύουν την πολυτέλεια και τη μοντέρνα κομψότητα. Μια πισίνα προστέθηκε πρόσφατα, το 2023, ενισχύοντας τη γοητεία της ιδιοκτησίας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1782
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή