Μονοκατοικία βίλα 28ης Οκτωβρίου 19-19, 821 32, Χίος, Πόλη Χίου, Χίος

Χίος28ης Οκτωβρίου 19-19, 821 32, Χίος
  • € 1.001
  • 5+
  • 383
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1266 - Χίος Πόλη Χίου Κάμπος ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 383 τ.μ. σε οικόπεδο 1573 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2011 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 42 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1900 μέτρα - Τιμή: 1.001 € (Κωδικός γραφείου 1907)
Κωδ:1907
Ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα του όμορφου νησιού της Χίου, στην αρχή του παραδοσιακού οικισμού του Κάμπου (Λολόδεντρα), διατίθεται προς πώληση, μοντέρνου σχεδιασμού Βίλα, συνολικής επιφάνειας 383,46 τ.μ., εκ των οποίων 265,46 τ.μ. είναι κυρίας χρήσεως και 118 τ.μ. βοηθητικοί χώροι, η οποία διαθέτει κάθε πολυτέλεια και άνεση.
Χτισμένη σε ένα ειδυλλιακό, αμφιθεατρικό οικόπεδο έκτασης 1.572,99 τ.μ., διαμορφωμένο σε πολλαπλά επίπεδα με μεγάλα δέντρα και διακοσμητικά φυτά, ντυμένο με γκαζόν και πλακόστρωση, η εν λόγω υπερπολυτελής Βίλα με τις σύγχρονες και μοντέρνες παροχές της, προσφέρει την ευχαρίστηση της διαμονής πολύ υψηλών προδιαγραφών.
Μπαίνοντας στην οικία, συναντάς την επιτομή της χαλάρωσης και της πολυτέλειας, στον ενιαίο χώρο υποδοχής με γκαρνταρόμπα υποδοχής. Μπροστά σου εκτείνεται το σαλόνι με την τραπεζαρία σε 2 επίπεδα με κάγκελα INOX 316 και ξύλο ΙPOKO. Στο αριστερό τμήμα του ισογείου, εισέρχεσαι στον ενιαίο χώρο κουζίνα με καθιστικό με ενεργειακό τζάκι INOX και λευκή εστία όψη 90*90 και ακριβώς πίσω από τον ενιαίο χώρο είναι το WC επισκεπτών με κρυφούς φωτισμούς. Όλα ντυμένα με γρανίτη ITC ειδική παραγγελία, κουζίνα HOF με οικοσκευές BOSCHE με όλους τους μηχανισμούς και φωτιζόμενα ντουλάπια. Όλος ο ενιαίος χώρος, διαθέτει κρυφούς φωτισμούς και κλιματισμό.
Ανεβαίνοντας την εντυπωσιακή, ξύλινη σκάλα, αίθριος χώρος με εσωτερικό κήπο, σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Συνεχίζοντας, συναντάς το master υπνοδωμάτιο με δωμάτιο ντουλάπα και βεστιάριο, με γραφείο ορόφου – οντάς. Στο μπάνιο του υπνοδωματίου, το οποίο είναι ντυμένο με ψηφίδα, έχει καμπίνα υδρομασάζ, με μουσική, διάφορες θεραπείες, τηλέφωνο, κ.τ.λ. Έχει μεγάλο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα. Είναι, δε, διακοσμημένο σε minimal γραμμές, φωτεινό και ευρύχωρο.
Στον ίδιο όροφο και γυρνώντας από τον αίθριο χώρο, αντικρίζεις 2 υπνοδωμάτια και μπάνιο ντυμένο με ψηφίδα με υδρομασάζ – τζακούζι 4 ατόμων. Όλο το επίπεδο είναι ντυμένο με αφρικάνικο ξύλο MAONI (MERMPAO ειδική παραγγελία) και όλοι οι χώροι έχουν αυτόνομο κλιματισμό.
Ανεβαίνοντας στον 2ο όροφο, βρίσκεσαι στο γραφείο – ξενώνα με δικό του μπάνιο ντυμένο με γρανίτη. Στον εξωτερικό χώρο του 2ου ορόφου εκτείνεται, μπαλκόνι επιφάνειας 150 τ.μ. με κήπο, πίστα σκάκι και υποδομή για εξωτερικό τζακούζι. Η θέα από εκεί είναι μαγευτική. Διαθέτει επιφάνειες – θόλους για συγκέντρωση βρόχινου νερού.
Τέλος, στο ημί-ισόγειο τμήμα της Βίλας, επιφάνειας 118 τ.μ. υπάρχει αποθηκευτικός - βοηθητικός χώρος, γκαράζ, πλυσταριό, ξενώνας, χώρος υπηρεσίας προσωπικού, γυμναστήριο και playroom καθώς και τα μηχανοστάσια.
Η πολυτέλεια της βίλας κορυφώνεται με τον εξωτερικό χώρο του οικήματος. Οι διαμένοντες, βγαίνοντας από το ισόγειο, μπορούν να απολαύσουν τις ιδιωτικές στιγμές τους μπροστά στην μοναδική θέα, είτε από τον κήπο είτε από τους ημιυπαίθριους χώρους της, επιφάνειας 42 τ.μ.
Επιπλέον, διαθέτει, αυτόνομη θέρμανση ανά επίπεδο (5 αυτονομίες), ηλεκτρικούς πίνακες ανά επίπεδο, υδραυλικές αυτονομίες ανά επίπεδο, αυτόματο πότισμα σε όλους τους κήπους, στραγγιστικό σύστημα φυσικής ροής στον περιβάλλοντα χώρο και το γκαζόν, ηλεκτρικά κουφώματα με διπλό τζάμι 4-15-5 και τρίπλεξ με film για τις υπεριώδης ακτίνες, θωρακισμένη και πυρίμαχη πόρτα, συστήματα ανίχνευσης – πυρόσβεσης, συναγερμός ασύρματων επαφών, ειδικής τεχνολογίας με κάρτα SIM, μόνωση οροφής με 2 πίνακες και ενδιάμεσα φύλλο αλουμινίου διπλό και ενδιάμεσα φυσαλίδες (χρησιμοποιείται στην μόνωση των αεροσκαφών), επανακυκλοφορία ζεστού νερού με διπλή εγκατάσταση, boiler τριπλής ενέργειας, φωτισμούς εξωτερικών τοίχων περιμετρικά, εξωτερικός ηλεκτρικός πίνακας με μετασχηματιστές σε 48 volt, κεντρική είσοδο με διπλούς ενδοδαπέδιους, ανοξείδωτους μηχανισμούς, δεξαμενή βρόχινου νερού 120 κιβ. και δεξαμενή Δήμου 55 κιβ., κλειστό γκαράζ δύο θέσεων με αθόρυβους αυτοματισμούς και εξωτερικό χώρο στάθμευσης πολλών αυτοκινήτων κ.α.
Αυτή η Βίλα, είναι σχεδιασμένη με τις πιο κομψές λεπτομέρειες για ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης υπό την μαγευτική θέα των χρωμάτων του ουρανού και της θάλασσας, ενώ διατηρεί την πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής των ενοίκων της.
Η πλεονεκτική τοποθεσία της, προσφέρει την ευκολία των τοπικών ανέσεων σε κοντινή απόσταση, καθιστώντας την ένα «κρυφό κόσμημα».

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ!


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
...
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1266 - 16/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
383 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.001
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή