Δυάρι Λεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος, Πόλη Χίου, Χίος

ΧίοςΛεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος
  • € 380.000
  • 3
  • 92
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1621 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 92 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, playroom, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 380.000 € (Κωδικός γραφείου 5469)
Κωδ: 5469
Στο υπο ανέγερση υπερπολυτελές συγκρότημα Eco-Friendly κατοικιών στο Κοντάρι της Χίου, πωλείται εξαιρετικό ισόγειο διαμέρισμα, συνολικής επιφάνειας 92,90 τ.μ. Πρόκειται για μια εκ των 23 συνολικά κατοικιών που κατασκευάζονται σύμφωνα με της πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές.
Το συγκρότημα βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Χίου και μόλις 2 χιλιόμετρα από τον κεντρικό αερολιμένα του νησιού, δίπλα στη θάλασσα, σε προνομιακή θέση, πάνω στην ομώνυμη παραλία η οποία έχει χαρακτηριστεί με μπλε σημαία, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα έως τα μικρασιατικά παράλια. Η περιοχή ξεχωρίζει για το όμορφο παραθαλάσσιο τμήμα της με τον μεγάλο κατά μήκος πεζόδρομο, που προσφέρεται για καθημερινούς περιπάτους και οικογενειακές βόλτες.
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι master με δικό του μπάνιο, το χώρο υποδοχής, ένα ευρύχωρο ενιαίο χώρο κουζίνα - σαλόνι - τραπεζαρία, το laundry room και το κυρίως μπάνιο.
Το διαμέρισμα αυτό περιβάλλεται από ημιυπαίθριους χώρους συνολικής επιφάνειας 29,98 τ.μ., που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης με απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στον διαμορφωμένο χώρο αναψυχής με την πισίνα.
Το ακίνητο έχει κατασκευαστεί με φιλικά υλικά προς το περιβάλλον καθιστώντας το έτσι οικολογικό.
Διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης, φωτοβολταϊκά πάνελ, παράγοντας με αυτόν τον τρόπο το ρεύμα που καταναλώνεται, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό άριστης ποιότητας, καθώς επίσης ηλεκτρικά παράθυρα και ρολά, που ανοίγουν με το πάτημα ενός κουμπιού.
Πλαισιώνοντας τις παροχές το συγκρότημα ακινήτων παρέχει BBQ, γήπεδο βόλεϊ και παιδική χαρά.
Ο περιποιημένος κήπος και η πισίνα ολοκληρώνουν την κομψή και πολυτελή εικόνα της κατοικίας.
Πρόκειται για ιδανική επιλογή ακινήτου, που μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις, σε μια ήσυχη και παράλληλα τουριστική περιοχή της Χίου, πολύ κοντά σε υπεραγορές, σχολεία και μαγαζιά, είτε για μόνιμη είτε για εξοχική κατοικία!

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
...
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1621 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή