Duplex Ιωάννου Χρήστου, 821 32, Χίος, Πόλη Χίου, Χίος

ΧίοςΙωάννου Χρήστου, 821 32, Χίος
  • € 730.000
  • 5
  • 162
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1628 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 162 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, playroom, laundry room, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 84 τ.μ. - Τιμή: 730.000 € (Κωδικός γραφείου 5479)
Κωδ: 5479
Στο πολυτελές, Eco - Friendly συγκρότημα κατοικιών που κατασκευάζεται στο Κοντάρι, πωλείται μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 161,58 τ.μ.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα βγαλμένο από το μέλλον με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την πολυτέλεια.
Αναφορικά με το εσωτερικό, οι χώροι αναπτύσσονται με τέτοια δομή, ώστε τα ανοίγματα προς όλες τις ελεύθερες πλευρές να εξασφαλίζουν φως και οπτική επαφή με τους ημιυπαίθριους χώρους, διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητα.
Το επίπεδο του ισογείου επιφάνειας 83,89 τ.μ. αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, χώρο υποδοχής, ενιαίο χώρο κουζίνα – καθιστικό και ένα μπάνιο, ενώ τα γεωμετρικά ανοίγματα προς τους κοινόχρηστους χώρους παρέχουν ορατότητα και άμεση πρόσβαση στον ημιυπαίθριο χώρο επιφάνειας 62,80 τ.μ.
Στον όροφο επιφάνειας 77,69 τ.μ. μεταφερόμαστε από εσωτερική κλίμακα και συναντάμε τον χώρο υποδοχής ορόφου τρία υπνοδωμάτια ένα από τα οποία είναι master room με ιδιωτικό μπάνιο και ένα ακόμα μπάνιο. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει ένα εξαιρετικά ευρύχωρο μπαλκόνι επιφάνειας 21,11 τ.μ. με θέα την πισίνα και τους χώρους αναψυχής.
Η κατοικία έχει το δικό της κήπο, κοινόχρηστο χώρο BBQ, γήπεδο Beach Volley, παιδική χαρά και άνετο χώρο στάθμευσης.
Ταυτόχρονα, διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panels) έτσι ώστε να παράγει την δική της ενέργεια από τον ήλιο, ενδοδαπέδια θέρμανση κορυφαίας εταιρείας, κλιματισμό αρίστης ποιότητας και ηλεκτρικά κουφώματα.
Ο εξωτερικός χώρος έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει ένα καθημερινό διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ο εξαιρετικά προσεγμένος κήπος, που αποτελεί βασικό στοιχείο της διαμόρφωσης, εναρμονίζοντας έτσι το συγκρότημα με το φυσικό τοπίο και το υγρό στοιχείο, τόσο στο διαμορφωμένο χώρο αναψυχής της πισίνας όσο και στην αμμουδερή παραλία, χαρακτηρισμένη με μπλε σημαία.
Είναι βέβαιο ότι το συγκρότημα συνδράμει στην εξέλιξη του οικολογικού χαρακτήρα του νησιού μας. Με σύγχρονο σχεδιασμό, βιοκλιματική μελέτη, ενεργειακή αυτονομία και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, αποτελεί μία εξαιρετική επένδυση για σύγχρονες οικογένειες που ψάχνουν έναν συνδυασμό πολυτέλειας και ενεργειακής αποδοτικότητας, βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον.

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
...
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1628 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
162 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 730.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή