Duplex Ιωάννου Χρήστου, 821 32, Χίος, Πόλη Χίου, Χίος

ΧίοςΙωάννου Χρήστου, 821 32, Χίος
  • € 760.000
  • 5
  • 172
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1629 - Χίος Πόλη Χίου Κοντάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 172 τ.μ. μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, φωτοβολταικά, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 18 τ.μ. απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1000 μέτρα - Τιμή: 760.000 € (Κωδικός γραφείου 5480)
Κωδ: 5480
Στο πολυτελές Eco - Friendly συγκρότημα κατοικιών που κατασκευάζεται στο Κοντάρι, πωλείται μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 172,30 τ.μ. Πρόκειται για μία εκ των 23 συνολικά κατοικιών σε εξαιρετική τοποθεσία, οικιστικά ανερχόμενη, πάνω στην ομώνυμη παραλία, χαρακτηρισμένη με μπλε σημαία
Όσον αφορά το εσωτερικό, της οι χώροι έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικοί. Το ισόγειο τμήμα επιφάνειας 94,89 τ.μ. αποτελείται από το χώρο υποδοχής, ενιαίο χώρο κουζίνα – καθιστικό, laundry room, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο, ενώ τα γραμμικά ανοίγματα προς τους κοινόχρηστους χώρους είναι τέτοια που να εξασφαλίζουν φως και οπτική επαφή με τον έξω χώρο, χωρίς όμως να χάνεται η ιδιωτικότητα εξασφαλίζοντας παράλληλα την άμεση πρόσβαση στον ημιυπαίθριο χώρο επιφάνειας 58,10 τ.μ.
Η σύνδεση με τον όροφο επιφάνειας 77,53 τ.μ. πραγματοποιείται με εσωτερική κλίμακα, όπου συναντάμε το χωλ, τρία υπνοδωμάτια ένα από τα οποία είναι master room με ιδιωτικό μπάνιο, ένα ακόμα μπάνιο, καθώς και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι επιφάνειας 18 τ.μ. με θέα τους χώρους αναψυχής και την πισίνα επιφάνειας 325 τ.μ.
Την κατοικία συμπληρώνει ο προσεγμένος της κήπος με τα καλλωπιστικά φυτά, ενώ διαθέτει κοινόχρηστο χώρο BBQ, πισίνα, γήπεδο Beach Volley, παιδική χαρά και άνετο χώρο στάθμευσης, φέρνοντας έτσι τη διασκέδαση στο σπίτι. Ο μοναδικός χαρακτήρας της οικίας ξεκινάει από τα θεμέλια στην κατασκευή του ακινήτου, όπου έχει προηγηθεί θερμοπρόσοψη με ειδική μόνωση στα θεμέλια, ενώ η κατασκευάστρια εταιρία έχει επιλέξει να συνεργαστεί με τις καλύτερες εταιρίες του χώρου τοποθετώντας έπιπλα κουζίνας της Ιταλικής εταιρίας Scavolini και πλακάκια ιταλικής ποιότητας. Πολύ σημαντική είναι η προσθήκη του συστήματος αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, φωτοβολταϊκά πάνελ, ενδοδαπέδια θέρμανση κορυφαίας εταιρείας REHAU, κλιματισμό και ηλεκτρικά ρολά ALUMIL.
Πρόκειται για ιδανική επιλογή ακινήτου, για μια οικογένεια που ψάχνει τη μόνιμη ή εξοχική της κατοικία, αντίστοιχη με τις απαιτήσεις τις εποχής μιας και συνδυάζει τις ανέσεις του σήμερα με τον οικολογικό χαρακτήρα, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1629 - 23/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
172 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 760.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή