Δυάρι πρώτος όροφος, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 236.000
  • 3
  • 118
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα αυτό αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα προσφέρει πολύ εύκολα στον επόμενο ιδιοκτήτη τα πλεονεκτήματα που το χαρακτηρίζουν.
Το ακίνητο βρίσκεται σε μια πολύ φροντισμένη οικοδομή, με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Ο χώρος μπορεί ευέλικτα και έξυπνα να διαμορφωθεί, καθώς την τρέχουσα στιγμή έχει μορφή εννιαίου χώρου. Με το μικρότερο κόστος μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη, είτε ως χώρος κατοικίας είτε ως χώρος επαγγελματικής στέγης.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.
Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UBGL - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 236.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή