Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Φολέγανδρος
  • € 495.000
  • 3
  • 85
  • 2
Περιγραφή
Εξαιρετικό ακίνητο υψηλής αισθητικής luxury κατασκευή του 2008 85 τ.μ. σε καταπληκτικό σημείο στη Φολέγαδρο στην περιοχή Θεμονιές. πρόκειται για κτήριο δύο διαμερισμάτων το ένα διαθέτει καθιστικό ενιαίο με τραπεζαρία και κουζίνα , ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, μπαλκόνια περιμετρικά με υπέροχη θέα 180 μοιρών που βλέπει θάλασσα, την γραφική εκκλησία της Παναγίας και την Σαντορίνη .Το δεύτερο διαθέτει καθιστικό ενιαίο με τραπεζαρία, μία μικρή κουζίνα , ένα υπνοδωμάτιο master και μπαλκόνια περιμετρικά που βρίσκονται μέσα σε κήπο. Υπέροχη θέα θάλασσα και βλέπει την γραφική εκκλησία Διαθέτει επίσης κλιματισμό ψύξη ΄θέρμανση από κεντρική μονάδα κλιματισμού ,δύο θέσεις parking, εξαιρετικά μπάνια με παράθυρο και φανταστικά δάπεδα με χειροποίητες πλάκες. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο πέντε λεπτά από την γραφική χώρα της Φολεγάνδρου.
Η Φολέγανδρος είναι νησί των Κυκλάδων, μεταξύ της Σικίνου και της Μήλου. Απέχει 15 μίλια (ανατολικά) από τη Μήλο και 22 μίλια βορειοδυτικά από τη Σαντορίνη. Αποκαλείται επίσης και Πολύκαντρος ή Πολύκανδρος. Οι ακτές της είναι απόκρημνες και σχηματίζουν πολλά ακρωτήρια όπως το Καστέλι, ο Κυπάρισσος, η Ασπρόπουντα, ο Βιτσέντζος, η Γκρότα, το Λιβάδι, το Λιβαδάκι κ.ά.
Πώληση, Κτίριο, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 85 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2008, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πέτρα, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
415395 - 31/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή