Δυάρι Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 205.000
  • 3
  • 67
  • 2
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα 67,41 τ.μ., αυτό το ρετιρέ, βρίσκεται στον τρίτο όροφο και στον ημιώροφο, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Το διαμέρισμα πρόκειται να κατασκευαστεί, με τις εργασίες να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2024 και αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του 2025.

Μπαίνοντας στον κεντρικό όροφο 44,41 τ.μ., θα σας υποδεχτεί ένα ευρύχωρο ανοιχτό -Σχεδιασμός καθιστικού και κουζίνας, ιδανικό για τη διασκέδαση των επισκεπτών. Αυτός ο όροφος περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη βεράντα, προσφέροντας ένα γραφικό σκηνικό για να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στην πόλη.

Ο κύριος όροφος περιλαμβάνει επίσης ένα άρτια εξοπλισμένο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μικρό μπαλκόνι, προσφέροντας έναν ήρεμο χώρο για χαλάρωση. Επιπλέον, ένα μπάνιο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε αυτόν τον όροφο, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη άνεση για τους κατοίκους.

Ο ημιώροφος, έκτασης 23 τ.μ., φιλοξενεί ένα ακόμη όμορφα σχεδιασμένο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μικρό μπαλκόνι. Αυτός ο όροφος προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν ήρεμες στιγμές μακριά από τη φασαρία της καθημερινότητας. Το ρετιρέ είναι εξοπλισμένο με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης, που διαθέτει αντλία θερμότητας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση όλο το χρόνο. Περιλαμβάνεται επίσης ηλιακός θερμοσίφωνας, παρέχοντας μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική λύση για τις ανάγκες ζεστού νερού.

Με μοντέρνο μίνιμαλ σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα, αυτό το ρετιρέ είναι ένα πραγματικό στολίδι στην αγορά ακινήτων. Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης των Χανίων, οι κάτοικοι θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε μια πολυσύχναστη σειρά από καταστήματα, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης βολικές ανέσεις, όπως χώρο στάθμευσης και αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας μια απρόσκοπτη εμπειρία διαβίωσης.

Τα Χανιά, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, φημίζονται για την πλούσια ιστορία, την εκπληκτική αρχιτεκτονική και τον ζωντανό τρόπο ζωής τους. Με το γραφικό ενετικό λιμάνι, τη γοητευτική παλιά πόλη και τις όμορφες παραλίες, τα Χανιά προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αυτή η πόλη συνδυάζει άψογα την παράδοση με τον νεωτερισμό, προσφέροντας μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία. Είτε πρόκειται για εξερεύνηση στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης, για απολαυστική κρητική κουζίνα, είτε για απολαμβάνοντας τα χρυσά ηλιοβασιλέματα κατά μήκος της ακτογραμμής, τα Χανιά προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για χαλάρωση και περιπέτεια.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ρετιρέ στα Χανιά, όπου η ζωή στην πόλη συναντά την παραθαλάσσια ομορφιά. Ζήστε την επιτομή της πολυτελούς ζωής απολαμβάνοντας τη γοητεία και τη γοητεία μιας από τις πιο αγαπημένες πόλεις της Κρήτης.

*Οι εικόνες που εμφανίζονται είναι μόνο για λόγους απεικόνισης και δεν αποτελούν ακριβή αναπαράσταση της μονάδας.*
ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-6597.
Ktimatoemporiki Real Estate,
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600,
email: info@ktimatoemporiki.gr,
website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
742858 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 205.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή