Duplex Λεωφόρος Κυθηριών, 98, Άλιμος Ελλάδα, 17456, Τράχωνες, Άλιμος

ΆλιμοςΛεωφόρος Κυθηριών, 98, Άλιμος Ελλάδα, 17456
  • € 2.700/μήνα
  • 5+
  • 248
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Η ENGEL & VOLKERS είναι υπερήφανη που παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτή τη γλυκιά, ανεξάρτητη και αυτόνομη μεζονέτα. Η κατοικία είναι μέρος ενός ‘διπλού’ κτιρίου, που ξεκινά από τον πρώτο όροφο και διαθέτει μια ρουστίκ σπειροειδή σκάλα που οδηγεί στον δεύτερο όροφο.

Εισέρχεστε πρώτα στο κτίριο από τον κήπο (ο οποίος απαιτεί λίγο τρυφερή φροντίδα για τους πράσινους αντίχειρες εκεί έξω) και το ισόγειο, όπου υπάρχει ένα ισόγειο διαμέρισμα (κλειστό και μη-μισθωμένο) που δεν περιλαμβάνεται στο ακίνητο που παρουσιάζεται.

Ωστόσο, είναι στο ισόγειο όπου ένας αποθηκευτικός χώρος 10 m2 ανήκει στην παραπάνω διώροφη κατοικία και, ομοίως, τρεις στεγασμένες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων!

Η μεζονέτα ξεκινά από τον πρώτο όροφο και είναι γεμάτη φως σε κάθε γωνιά και διαθέτει όμορφα ξύλινα δάπεδα, έναν εκτεταμένο ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, μια κλειστή κουζίνα με παρακείμενη γωνιά πρωινού/παιχνιδιού/γραφείου και ένα πανέμορφο WC επισκεπτών. Υπάρχουν επίσης μπαλκόνια σε όλους τους χώρους.

Στον δεύτερο όροφο, υπάρχουν τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, δύο υπέροχα μπάνια και περισσότερα φωτεινά μπαλκόνια που έχουν εκτεταμένη θέα στη γοητευτική παραθαλάσσια γειτονιά του Αλίμου.

Έχει φρέσκο-βαφτεί (όπου χρειάζεται), έχει νέες τέντες, διαθέτει θερμικούς συσσωρευτές και νέο ηλιακό θερμοσίφωνα!

Πολλά ακόμα ευτυχισμένα χρόνια περιμένουν τους ιδανικούς ενοικιαστές για αυτό το υπέροχο οικογενειακό σπίτι!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης εκδίδεται επί του παρόντος

ΒΟΥΛΑ: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Τοποθεσία: Η Βούλα είναι μια προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά μακριά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή με μοντέρνες μπουτίκ, wine-bar, καφέ, εστιατόρια, μια υπέροχη ακτή και ένα καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Διαθέτει ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο με Σούπερ Μάρκετ, γυμναστήρια και τράπεζες και είναι κοντά σε διεθνή σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβάσιμο με λεωφορείο για το κέντρο της πόλης και τη Γλυφάδα, τον πλησιέστερο εμπορικό κόμβο και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το σημαντικότερο νέο έργο ανάπτυξης ακινήτων στο Ελληνικό.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TZ8C
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
248 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή