Γραφείο προς Ενοικίαση

ΧαλάνδριΧαλάνδρι
  • € 4.300/μήνα
  • 230
  • 3+
Περιγραφή
Ένα ευρύχωρο γραφείο 230 τ.μ. στο 1ο όροφο στην περιοχή Σίδερα Χαλανδρίου, Χαλάνδρι, ιδανικό για επαγγελματίες που αναζητούν κεντρική και στρατηγική τοποθεσία. Κοντά σε συγκοινωνίες και στο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου.
Το ακίνητο προσφέρει 7 εργασιακούς χώρους, 2 μπάνια με 3 WC και 1 μεγάλη κουζίνα, καθιστώντας το άρτια εξοπλισμένο για κάθε επιχειρηματική ανάγκη.
Διαθέτει επίσης 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με air-condition και εξαερισμό, έχει καλή ηχομόνωση και θερμομόνωση για άνετη εργασία όλο το χρόνο. Διαθέτει αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια με εξαιρετική μόνωση και έχει ωραία ανεμπόδιστης θέα προς την πλευρά της Φιλοθέης με άπλετο φυσικό φωτισμό. Επιπλέον, διαθέτει πολλές παροχές όπως σήτες, δομημένη καλωδίωση, rack, ψευδοροφή, αποθήκη, συναγερμό και ανιχνευτή καπνού, καθιστώντας το ιδανικό για επιχειρήσεις που αξιώνουν ασφάλεια και τεχνολογική υποδομή.
Εάν αναζητάτε έναν προνομιακό εργασιακό χώρο που συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και εξαιρετική τοποθεσία, αυτό το γραφείο στο Χαλάνδρι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε την επίσκεψή σας και να δείτε από κοντά όλα όσα προσφέρει αυτός ο μοναδικός χώρος.
Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
742905 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Countertop
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 4.300/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή