Μονοκατοικία βίλα 203 τμ, Πλάκα, Βάμος

Βάμος
  • € 930.000
  • 4
  • 203
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
#Ρέθυμνο #Πλάκα #Βάμος
#Πωλείται Βίλα 203τμ
Τιμή: 930.000€

Στην Πάκα, ένα από τα πιο γνωστά παραδοσιακά χωριά της Δυτικής Κρήτης, στην περιοχή του Βάμου, περίπου 1 χιλιόμετρο από την Αλμυρίδα και 23 χιλιόμετρα από τα Χανιά, βρίσκεται αυτή η καταπληκτικής κατάστασης βίλα των 203τμ.

Πρόκειται για μια μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη νέα βίλα, κατασκευασμένο με άριστα υλικά και διακοσμημένο και εξοπλισμένο με άριστης ποιότητας Ευρωπαϊκά αντικείμενα και συσκευές. Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 3.800τμ και έχει στο μπροστινό μέρος επιφάνειας 1.200τμ, υπέροχο κήπο με τριανταφυλλιές και φοίνικες, γκαζόν και πισίνα 52τμ, με υπαίθριο ντουζ, με θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Πίσω από τη βίλα υπάρχει το δεύτερο μέρος του οικοπέδου που ανήκει σε αυτό με έκταση 1.500 m². Αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για κατασκευή γηπέδου τένις. Έχει επίσης σημαντικές προοπτικές. Αυτή τη στιγμή, η επέκταση των ορίων του χωριού της Πλάκας εξετάζεται. Όταν τα όρια του χωριό επεκτείνονται, αυτή η τοποθεσία μπορεί να διαχωριστεί και σύμφωνα με το νόμο, θα επιτρέπεται η ανέγερση βίλας/ων εκεί. Τέλος εξωτερικά υπάρχουν έπιπλα κήπου και ένα γκαράζ με αυτόματες πύλες και τζάμια, το οποίο επιτρέπει την αποθήκευση επικαλυμμένων επίπλων κήπου στο γκαράζ το χειμώνα.

Εσωτερικά η βίλα αποτελείται στο ισόγειο από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και σαλονιού με τζάκι και πρόσβαση στον χώρο της πισίνας και του κήπου. Στη συνέχεια υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο που βλέπει στην πισίνα, με ευρύχωρη ντουλάπα και τέλος ένα μπάνιο με καμπίνα με ντουζ.

Από την εσωτερική σκάλα έχει κανείς πρόσβαση στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου είναι έτσι διαμορφωμένο και σχηματίζει ένα εσωτερικό μπαλκόνι που βλέπει την τραπεζαρία. Στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού υπάρχουν ακόμα δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπαλκόνια και μεγάλες ντουλάπες. Το ένα εκ των δύο έχει δική του ντουλάπα δωμάτιο και ιδιωτικό μπάνιο. Τα δωμάτια βλέπουν στην πισίνα και τη θάλασσα, καθώς και στην ευρύτερη καταπράσινη περιοχή της Πλάκας, τα Λευκά Όρη.

Είναι ιδανικό να επενδύσει κανείς για εκμετάλλευση στον τουρισμό, μια και το χωριό Πλάκα είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, προσφέροντας εξαιρετική θέα στην Αλμυρίδα και φυσικά στο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους και της Σούδας. Το χωριό είναι κατάφυτο και διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το όμορφο φυσικό του περιβάλλον, έχει μια όμορφη κεντρική πλατεία που είναι ελκυστική για όλους τους επισκέπτες, αφού είναι το σημείο συνάντησης ντόπιων και ξένων, στα παραδοσιακά καφενεία. Η πλησιέστερη παραλία είναι στην Αλμυρίδα, περίπου 1 χλμ από την Πλάκα, άλλες παραλίες που μπορείτε να βρείτε στην περιοχή είναι οι παραλίες των Καλυβών και η παραλία της Γεωργιούπολης.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1671409 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 930.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή