Duplex, νέα, 85 τμ, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 620.000
  • 3
  • 85
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Για όσους τους εμπνέουν χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους, αυτή η Νεόκτιστη Μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το επόμενο σπίτι τους!

Αυτή η μεζονέτα δύο επιπέδων (3ος και 4ος όροφος) βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες γειτονιές της Ριβιέρα, την ''Άνω Βούλα''.

Το σπίτι, συνολικής επιφάνειας 85 τετραγωνικών μέτρων, έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και ακολουθεί μια μοντέρνα αισθητική και καθαρές γεωμετρικές γραμμές.

Στον '3ο όροφο' συναντάμε ενιαίο χώρο Σαλόνι-Τραπεζαρία-Κουζίνα και 1 (ένα) Μπάνιο - Επίσης το Σαλόνι οδηγεί σε σκεπαστή βεράντα 20 τμ.

Στον επάνω όροφο '4ος όροφος' βρίσκουμε 2 (δύο) υπνοδωμάτια και 2 (δύο) μπάνια, που περιβάλλονται από μία σκεπαστή βεράντα 11 τμ, ακάλυπτη βεράντα 7 τμ και κήπο 5 τμ.

Η τοποθεσία του ακινήτου συνδυάζει αρμονικά την ηρεμία μιας ασφαλούς γειτονιάς και την άνεση μιας τοπικής αγοράς καθώς και την παραθαλάσσια περιοχή σε κοντινή απόσταση. Μια εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες και επενδυτές.

** Ημερομηνία παράδοσης: Ιούνιος 2025 **

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U8GB - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή