Duplex Σεπόλια - Σκουζέ, Λόφος Σκουζέ, Σεπόλια - Σκουζέ

Σεπόλια - ΣκουζέΣεπόλια - Σκουζέ
  • € 170.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Εκλεπτυσμένη μεζονέτα, που βρίσκεται στον 4ο και τον 5ο όροφο σε δύο επίπεδα, είναι ένα στολίδι στην περιζήτητη περιοχή των Σεπολίων - Λόφος Σκουζέ. Διαθέτει ένα γενναιόδωρο 100 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και ευρύχωρο σαλόνι. Κατασκευάστηκε το 1969 και ανακαινίστηκε προσεκτικά το 2015, συνδυάζει τη γοητεία της καταγωγής του με τη μοντέρνα κομψότητα.

Το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, που τροφοδοτείται από φυσικό αέριο (με δυνατότητα ατομικής εγκατάστασης), εξασφαλίζει ζεστασιά σε όλους τους χώρους, που συμπληρώνεται από ανέσεις όπως μπόιλερ και καλοριφέρ. Τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια συμβάλλουν στην ενεργειακή απόδοση, πιστοποιημένα ως Κλάση Β. Το εσωτερικό αποπνέει μια ζεστή ατμόσφαιρα με το όμορφο ξύλινο δάπεδό του.

Σε άψογη κατάσταση και σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις πλατείες, τις εκκλησίες και τα σούπερ μάρκετ, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει όχι μόνο έναν άνετο τρόπο ζωής αλλά και εκπληκτική θέα στην πλατεία, το πάρκο και το αστικό τοπίο. Μπροστά, φωτεινό και ανοιχτό, είναι στολισμένο με σίτες, τέντες, ασανσέρ, ενεργειακά τζάκι, αποθηκευτικούς χώρους, εσωτερική σκάλα, πόρτα ασφαλείας (με πρόβλεψη για τοποθέτηση θυροτηλεφώνου και κάμερας), νύχτα τιμή ηλεκτρικής ενέργειας και μια πολιτική φιλική προς τα κατοικίδια.Τιμή: €170.000. Athens Living, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114148285, email: info@athens-living.com, website: www.athens-living.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
599507 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή