Τεσσάρι Ηράκλειο, Παλαιό Ηράκλειο, Ηράκλειο

ΗράκλειοΗράκλειο
  • € 410.000
  • 5
  • 150
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και βρίσκεται στην περιοχή Ηράκλειο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 150 τ.μ., προσφέροντας αρκετό χώρο για μια άνετη διαβίωση.
Το διαμέρισμα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 κουζίνα και 1 σαλόνι. Επιπλέον, διαθέτει 1 υπόγεια θέση στάθμευσης, που είναι ιδανική για την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας.
Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2004 και η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας την άνεση σας κατά τους χειμερινούς μήνες. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά - ενεργειακά τζάμια.
Τα δάπεδα του διαμερίσματος είναι κατασκευασμένα από πλακάκια και ξύλο, προσδίδοντας έναν ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα στον χώρο.
Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι καταπληκτική, και η τοποθεσία του είναι ιδανική, με θέα προς την ανοιχτωσιά και το αστικό τοπίο. Βρίσκεται μόλις 1000 μέτρα από το σχολείο Ελληνική Παιδεία.
Αυτό το ακίνητο βρίσκεται επί λεωφόρου, είναι φωτεινό, διαμπερές και πολυτελές. Επιπλέον, διαθέτει ασανσέρ, αποθήκη, πισίνα, κήπο, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, κάμερες ασφαλείας, αυτόματο πότισμα, γκαζόν και δέντρα.
Αν αναζητάτε ένα διαμέρισμα πολυτελείας με πληθώρα πλεονεκτημάτων, αυτό το ακίνητο αξίζει την προσοχή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να το δείτε από κοντά Τιμή: €410.000. Athens Living, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: , email: info@athens-living.com, website: www.athens-living.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
551674 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή