Δυάρι άριστη κατάσταση, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.200/μήνα
  • 3
  • 70
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024
Περιγραφή
Ένα όμορφο διαμέρισμα που βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Συντάγματος και λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ). Διατίθεται προς μίσθωση πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο για μεσοπρόθεσμες και μακροχρόνιες μισθώσεις.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο και είναι 70τμ. Έχει ανακαινισθεί το 2007 και διαθέτει καθιστικό, ανοιχτή κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 δεύτερο δωμάτιο το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ξενώνας ή γραφείο καθώς και 1 μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν κλιματισμό για ψύξη/θέρμανση, δρύινα δάπεδα, 100 Mbit Wi-Fi (fiber) υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet, 43'' Smart TV, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο ρούχων κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
UR457FR
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή