Τεσσάρι τέταρτος όροφος, Νέα Ζωή, Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
  • € 475.000
    € 535.000(-11,2%)
  • 5+
  • 247
  • 3
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα 4ου ορόφου στην Αγία Παρασκευή με εντυπωσιακή έκταση 247 τ.μ. και πολλές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που το καθιστούν ιδιαίτερο. Το διαμέρισμα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα, γραφείο, laundry room και αποθήκη προσφέροντας έναν εξαιρετικό χώρο διαβίωσης.
Διαθέτει περιμετρικά μπαλκόνια επιτρέποντας τη φυσική φωτεινότητα να εισέλθει στους χώρους. Αν και χρήζει ριζικής ανακαίνισης, η αρχιτεκτονική δομή παρέχει τη δυνατότητα για μια προσαρμοσμένη ανακαίνιση που θα αναδείξει τον πολυτελή χαρακτήρα του και θα καλύψει όλες τις ανάγκες του επόμενου ιδιοκτήτη. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διαχωρισμού του σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα.
Το δώμα του πέμπτου ορόφου, με έκταση 18 τ.μ., προσφέρει αποκλειστική χρήση της ταράτσας, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα και την ηρεμία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ πυλωτής, εξασφαλίζοντας άνετο χώρο στάθμευσης, ενώ στο υπόγειο υπάρχουν επιπλεόν θέσεις πάρκινγκ και αποθήκη με έκταση 180 τμ.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει την ιδανική του κατοικία σε μια ανεπανάληπτη τοποθεσία με άμεση πρόσβαση σε ΜΜΜ, σχολεία και αγορά.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Οικοδομημένη στους πρόποδες του Υμηττού, η Αγία Παρασκευή είναι ένα από τα λίγα προάστια που προικίστηκαν με πλούσια βλάστηση. Συνορεύει με τους Δήμους Χολαργού, Χαλανδρίου, Γέρακα και Γλυκών Νερών. Απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και υψηλή ποιότητα ζωής. Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής που αποτελεί ένα από τα πιο καλαίσθητα και επισκέψιμα σημεία εστίασης για τους δημότες των Βορειοανατολικών Προαστίων, αλλά και των Μεσογείων.
Εμβληματικά κτίρια που διαθέτει ο δήμος θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Είναι ιδανικό προάστιο για οικογένειες καθώς διαθέτει πληθώρα σχολείων, πλατείες, ελεύθερους χώρους, παιδικές χαρές, αθλητικά κέντρα, κλειστά γυμναστήρια και πάρκα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάθε συνοικία έχει τη δική της τοπική πλατεία μαζί με την τοπική της μικρο-αγορά.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει βραβευτεί δύο συνεχόμενες χρονιές από το «Best City Awards». Συνδέεται με την Αττική Οδό μέσω της Περιφερειακής Υμηττού (κόμβοι 13, Υ3 και Υ4) και διαθέτει ένα άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο. Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από το διπλό κομβικό σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό και Προαστιακός) του Μετρό Χαλανδρίου, το σταθμό της Αγίας Παρασκευής και από το σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείο. Η εγγύτητα της Αγίας Παρασκευής τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στο αεροδρόμιο, έχει αναδείξει την περιοχή σε πόλο έλξης εγχώριων και ξένων επενδυτικών κεφαλαίων.

Commission Text
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02U7D5
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
247 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 475.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή