Γκαρσονιέρα Πύργος, Κέντρο, Πύργος

ΠύργοςΠύργος
  • € 68.000
  • 2
  • 74
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία που κατασκευάστηκε το 1981. Το διαμέρισμα είναι 74 τ.μ., έχει γίνει ολική ανακαίνιση το 2018 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Είναι πλήρως επιπλωμένο, ενώ η κουζίνα του διαθέτει εντειχισμένες ηλεκτρικές συσκευές όπως και κρυφό φωτισμό, προσφέροντας μια σύγχρονη και λειτουργική ατμόσφαιρα. Το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος είναι μόνο η αρχή, καθώς υπάρχει η δυνατότητα λόγο χώρου και διαρρύθμισης να δημιουργηθεί και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο.
Το καθιστικό είναι φωτεινό και ευχάριστο και διαθέτει ένα υπέροχο τζάκι. Ο χώρος αυτός συνδυάζεται με μια σύγχρονη κουζίνα, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το μπάνιο είναι σύγχρονα σχεδιασμένο και λειτουργικό.
Τα παράθυρα είναι αναβαθμισμένα με ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια, παρέχοντας εξαιρετική μόνωση και αισθητική . Επιπλέον το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας. Επίσης έχει τρία πατάρια για πλούσιο αποθηκευτικό χώρο. Η θέρμανση του διαμερίσματος πραγματοποιείται με τζάκι και κλιματιστικά, εξασφαλίζοντας άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά κοντά στο κέντρο της πόλης του Πύργου. Τα μπαλκόνια προσφέρουν επιπλέον χώρο για χαλάρωση και θέα στην πόλη. Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν την άνεση, την ποιότητα, και την ευχάριστη καθημερινότητα.
Βρίσκεται σε απόσταση 700μ από την πλατεία του Πύργου, 4 χιλιόμετρα από την θάλασσα, 9 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Κατακόλου και 15 χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία.
Τιμή: €68.000. Remax Property Center, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2621100545, email: remax.pyrgos@gmail.com, website: www.remaxilias.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
743310 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 68.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή