Δυάρι 140 τμ, Αγία Παρασκευή, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 240.000
  • 3
  • 140
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση: Μεζονέτα 140 τ.μ. στο Παλιούρι, Παλλήνη (Χαλκιδική) με εκπληκτική θέα!

Αυτή η υπέροχη μεζονέτα προσφέρει άνεση και ποιότητα διαβίωσης σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές του Παλιούρι στην Παλλήνη. Με έκταση 140 τετραγωνικά μέτρα και εμβαδόν οικοπέδου 4000 τετραγωνικά μέτρα, αυτή η μεζονέτα είναι ιδανική για οικογενειακή διαβίωση ή ακόμη και για εξοχική κατοικία.

Το ακίνητο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, προσφέροντας άνετο χώρο διαβίωσης για εσάς και την οικογένειά σας. Ο εσωτερικός χώρος περιλαμβάνει εσωτερική σκάλα, ενώ είναι πλήρως επιπλωμένος και διαθέτει τζάκι για ζεστές και φιλόξενες ατμόσφαιρες. Ο κλιματισμός εξασφαλίζει την κατάλληλη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του χειμώνα, ενώ υπάρχει επίσης αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και προστασίας.

Στο εξωτερικό, υπάρχει χώρος στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας, μια βεράντα για χαλάρωση και απολαγή του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος. Η εκπληκτική θέα ολοκληρώνει την εμπειρία σας, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση γαλήνης και ευεξίας.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες της περιοχής, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την ηρεμία και την ησυχία της υπαίθρου.

Τιμή: €240.000
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
27038 - 27/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή