Δυάρι Λεωφόρος Νίκης, 3, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54624, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΛεωφόρος Νίκης, 3, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54624
  • € 1.200.000
  • 3
  • 82
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024
Περιγραφή
Η Λεωφόρος Νίκης κουβαλά πάνω της μία ιστορία πολλών χρονων και σίγουρα αποτελεί μέχρι και σήμερα το πιο αξιοθαύματο κομμάτι της πόλης. Εκεί όπου τα διαμερίσματα είναι για λίγους και εκλεκτούς γίνεται και σημείο όπου συγκεντρώνεται o κόσμος από όλη την πόλη για να απολαύση το πιο όμορφο μέρος της Θεσσαλονίκης.

Είναι ένα μοναδικό ακίνητο από 82 τεραγωνικά μέτρα το οποίο βρίσκεται στον 8ο όροφο και περιέχει ξεχωριστούς χώρους για σαλόνι και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Αυτό που το ξεωρίζει είναι το τεράστιο μπαλκόνι του το οποίο έχει πρόσβαση από όλο το σπίτι. Η μοναδική θέα που προσφέρει είναι σίγουρα ένα σημείο το οποίο δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν. Έχοντας μπροστά όλο τον Θερμαϊκό κόλπο με απεριόριστη θέα στην θάλασσα έχετε την ευκαιρία της απόλυτης απόλαυσης του ηλιοβασιλέματος στον ανεμπόδιστο ορίζοντα. Από την δεξιά μερία του μπαλκονιού φαίνεται ο Λευκός Πύργος το μνημείο και σύμβολο της Θεσσαλονίκης που τραβάει τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Η πρόσβαση από το σπίτι είναι εξαιρετικά καλή σε όλα τα σημεία του κέντρου. Η διάσημη πλατεία Αριστοτέλους βρίσκεται πέντε λεπτά από το διαμέρισμα που το κάνει και ως καλή επένδυση για ένα σταθερό ειδόδημα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6071299
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
κοινόχρηστα
€ 150/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή