Duplex Επαρχιακή Οδός Λιμένος-Γερακινής 63100, Κέντρο, Πολύγυρος

ΠολύγυροςΕπαρχιακή Οδός Λιμένος-Γερακινής 63100
  • € 230.000
  • 3
  • 77
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση: Μεζονέτα 77 τ.μ. στις Καλύβες Πολυγύρου, Πολύγυρος (Χαλκιδική)!

Αυτή η όμορφη μεζονέτα βρίσκεται στις Καλύβες Πολυγύρου, μια γραφική τοποθεσία στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Με έκταση 77 τετραγωνικά μέτρα, αυτή η μεζονέτα προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε έναν όμορφο χώρο διαβίωσης.

Το ακίνητο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, προσφέροντας ιδιωτικούς χώρους για εσάς και την οικογένειά σας. Οι εσωτερικοί χώροι είναι επιπλωμένοι με στυλ και προσφέρουν άνετο σαλόνι για χαλάρωση και ευχάριστες στιγμές. Οι εξοπλισμένες κουζίνα και το ευρύχωρο τραπεζαρία παρέχουν έναν λειτουργικό χώρο για την παρασκευή γευμάτων και τη φιλοξενία φίλων.

Η μεζονέτα έχει υποστεί ανακαίνιση και διαθέτει σύγχρονες ανέσεις. Ο κλιματισμός και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν άνετες συνθήκες διαβίωσης, ενώ το νυχτερινό ρεύμα και η αποθήκη προσφέρουν πρακτικές λύσεις για τις καθημερινές σας ανάγκες. Επιπλέον, η πόρτα ασφαλείας και ο συναγερμός προσφέρουν επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και προστασίας.

Απολαύστε τον ήλιο και τη θέα από τη βεράντα του ακινήτου και χαλαρώστε στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο. Επιπλέον, υπάρχει χώρος στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε οικιστική ζώνη και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και παραλίες στην περιοχή. Ο προσανατολισμός προς το ανατολικόμεσημβρινό φέρνει φυσικό φως και φρέσκο αέρα στον χώρο, ενώ προσφέρει και όμορφη θέα στο περιβάλλον.

Η τιμή πώλησης ορίζεται στα €230.000, παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία για απόκτηση αυτής της όμορφης μεζονέτας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
56983 - 26/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή