Duplex, νέα, 215 τμ, Κέντρο, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 1.700.000
  • 5+
  • 215
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτή η πολυτελής, νεόδμητη, ισόγεια μεζονέτα 200 τ.μ. βρίσκεται σε ένα καταπράσινο και ήσυχο σημείο του περιζήτητου κέντρου της Κηφισιάς, πολύ κοντά στην αγορά, τα σχολεία, τα πάρκα και τη νυχτερινή ζωή.
Το ισόγειο είναι 160 τ.μ. και καθώς μπαίνετε από την κύρια είσοδο, στα αριστερά σας βρίσκετε την ευρύχωρη τραπεζαρία και το σαλόνι που οδηγούν στον όμορφο κήπο των 300 τ.μ. με την εξωτερική πισίνα ενώ στη δεξιά πλευρά υπάρχει η κουζίνα, το WC, τρία υπνοδωμάτια (το ένα master) και δύο πλήρη μπάνια.
Κατεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα στο κάτω επίπεδο βρίσκεστε σε έναν χώρο 40 τ.μ. που αποτελείται από δύο ακόμη υπνοδωμάτια (το ένα με δικό του μπάνιο) και δύο επιπλέον μπάνια.
Σε αυτό το στάδιο οι περισσότεροι χώροι μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες σας ενώ για την πολυτελή αυτή μεζονέτα θα χρησιμοποιηθούν υλικά υψηλής ποιότητας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και ξύλινο δάπεδο με ενδοδαπέδια θέρμανση.
Διαθέτει επίσης αποθήκη, δύο θέσεις στάθμευσης σε γκαράζ και το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Το ιδανικό, οικογενειακό σπίτι στην καρδιά της Κηφισιάς.

Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S8CB - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
215 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.700.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή