Δυάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Νέο Τέρμα, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 325.000
  • 3
  • 120
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Καλωσορίσατε στο ιδανικό σας σπίτι, ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα 5ου ορόφου, που βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά δίπλα στο κέντρο του Αμαρουσίου. Αυτή η κατοικία συνδυάζει την άνεση με την εξαιρετική τοποθεσία και προσφέρει έναν απρόσκοπτο τρόπο ζωής.
Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλες βεράντες με εκπληκτική θέα καθώς και ένα άνετο και φωτεινό σαλόνι με τζάκι που προσφέρει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα, ενώ το ένα διαθέτει δικό του βεστιάριο για την οργάνωση των προσωπικών αντικειμένων σας. Τα δύο μπάνια είναι σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχοντας άνεση και πολυτέλεια ενώ η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εντοιχισμένο φούρνο, εστία και φούρνο μικροκυμάτων.
Η αυτόνομη θέρμανση με αέριο εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία όλο τον χρόνο ενώ επιπλέον το διαμέρισμα περιλαμβάνει και θέση παρκινγκ, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας.
Αυτό το σπίτι αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν υψηλής ποιότητας και κομψό χώρο διαβίωσης στην καρδιά του Αμαρουσίου.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UL9G - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 325.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή