Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 322 τμ, Νέο Τέρμα, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 720.000
  • 5+
  • 322
  • 3
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024
Περιγραφή
ΜΑΡΟΥΣΙ – ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 322 ΤΜ - ΡΕΤΙΡΕ 5ου ΟΡΟΦΟΥ

Το διαμέρισμα προκύπτει από συνένωση δυο διαμερισμάτων 190 τμ και 132 τμ και δεδομένου του ότι υπάρχουν 2 ανεξάρτητες είσοδοι, το διαμέρισμα δύναται πολύ ευκολά να διαχωριστεί σε δυο διαμερίσματα.

Αποτελείται από δύο πολυτελείς εισόδους, δύο σαλόνια σε σειρά, καθημερινό καθιστικό, ανεξάρτητο χώρο τραπεζαρίας δίπλα σε πολύ ευρύχωρη κουζίνα η οποία έχει και χώρο καθημερινής τραπεζαρίας, μικρό ανεξάρτητο κουζινάκι kitchenette, wc επισκεπτών, 5 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 λουτρά με jacuzzi στις μπανιέρες και στήλη υδρομασάζ στο ντουζ, αποθήκη και ξεχωριστό δωμάτιο laundry για πλυντήριο, στεγνωτήριο, σιδερωτήριο. Μεγάλοι εξώστες αναπτύσσονται περιμετρικά του διαμερίσματος. Στο διαμέρισμα ανήκει κλειστός χώρος στάθμευσης στον οποίο χωρούν έως και τέσσερα αυτοκίνητα καθώς και ευρύχωρη αποθήκη.

Η εξαιρετικής κατασκευής πολυκατοικία ανεγέρθηκε το 1979 με υψηλές για την εποχή προδιαγραφές υλικών και το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2010.

Διαθέτει δάπεδο καρυδιάς σε διάταξη ψαροκόκαλου στους χώρους υποδοχής, το σαλόνι και την τραπεζαρία, περίτεχνες επενδύσεις καρυδιάς σε τμήματα τοίχων του σαλονιού και της τραπεζαρίας, μεγάλο τζάκι με εντυπωσιακή μαρμάρινη μετόπη, δρύινο δάπεδο σε όλες τις κρεβατοκάμαρες, εξαιρετικά μεγάλες ντουλάπες σε όλα τα δωμάτια, εξαιρετικής ποιότητας κουζίνα και μπάνια, jacuzzi, συναγερμό, πόρτες ασφαλείας, αυτονομία θέρμανσης με φυσικό αέριο, αυτονομία θέρμανσης σε κάθε δωμάτιο, δορυφορική κεραία, διπλά τζάμια, τέντες, τεράστια μπαλκόνια, απεριόριστη θέα.

Την κατοικία χαρακτηρίζει η ιδιαίτερη φωτεινότητα, η ιδιωτικότητα και η άμεση πρόσβαση στο κέντρο του Αμαρουσίου, σε υπεραγορές, κεντρικούς οδικούς άξονες και μέσα μαζικής μεταφοράς. Χαμηλός ΕΝΦΙΑ, ελάχιστα κοινόχρηστα.

Τιμή 720.000 €

Κτηματομεσιτικό Γραφείο Estate4Real
+30 6948 570 560
web: www.estate4real.gr
email: info@estate4real.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6076641
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
322 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
κοινόχρηστα
€ 70/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1979
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή