Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚέρκυραΚέρκυρα
  • € 580.000
  • 5+
  • 858
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται κτίριο 4 επιπέδων, συνολικού εμβαδού 858τμ εντός οικοπέδου συνολικής έκτασης 2708τμ, το οποίο βρίσκεται επί της Επαρχιακής Οδού Κασσιώπης-Σιδαρίου.
Αναλυτική περιγραφή ανά επίπεδο:
*** Υπόγειο εμβαδού 98τμ που χρησιμοποιείται κυρίως ως αποθηκευτικός χώρος
*** Ημιυπόγειο συνολικού εμβαδού 321τμ το οποίο αποτελείται από: α) ενιαίο χώρο εμβαδού 247τμ που χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός και β) διαμέρισμα εμβαδού 74τμ περίπου το οποίο έχει ανακαινιστεί προσφάτως (2023), και το οποίο θα ενοικιαστεί από φέτος για βραχυχρόνια μίσθωση μέσω Airbnb. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζινοτραπεζαρία και μπάνιο ενώ η θέα από το μπαλκόνι προς τη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, είναι απλά εκπληκτική!!!
*** Iσόγειο συνολικού εμβαδού 291τμ το οποίο αποτελείται από: α) εν λειτουργία επιχείρηση καφέ-σνακ μπαρ, η οποία είναι μισθωμένη για 7 ακόμη χρόνια (μέχρι το τέλος του 2031), β) εν λειτουργία επιχείρηση αποθήκευσης και διανομής τροφίμων, η οποία είναι εξίσου μισθωμένη.
*** Όροφος εμβαδού 148τμ στην οποία βρίσκεται ένα διαμέρισμα το οποίο διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουφώματα αλουμινίου, αυτόνομη θέρμανση με λέβητα ξύλου και περιμετρική βεράντα με μια πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα από την θαλάσσια περιοχή της Αστρακερής στα βόρειο-ανατολικά μέχρι τη θαλάσσια περιοχή του Σιδαρίου στα βόρειο-δυτικά!
Το εν λόγω βρίσκεται σε μια πολύ στρατηγική θέση καθώς απέχει μόλις 1χμ από την παραλία του Γιαλού Καρουσάδων και 2χμ από τις παραλίες του Αγίου Ιώαννη και της Αστρακερής. Απέχει επίσης 5χμ από το Σιδάρι και 8χμ από την Αχαράβη, δύο από τις πιο τουριστικές περιοχές της βόρειας Κέρκυρας που πλημμυρίζουν από κόσμο κατά τους θερινούς μήνες και κυρίως από Ιούνιο έως Σεπτέμβριο.
Σε κοντινή απόσταση (10΄με τα πόδια), έχει κάποιος πρόσβαση στο κέντρο του παραδοσιακού χωριού των Καρουσάδων όπου υπάρχει σούπερ-μάρκετ, φαρμακείο, υπηρεσίες ΕΛΤΑ. Το χωριό των Καρουσάδων απέχει περίπου 40χμ από την πόλη της Κέρκυρας, βρίσκεται στο ΒΔ σημείο του νησιού και αποτελεί μια ιδιαιτέρου φυσικού κάλους περιοχή της Ελλάδας καθώς περιβάλλεται από ελαιώνες, κυπαρίσσια, ενώ η θέα προς το Ιόνιο είναι εκπληκτική!!!
Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση επενδυτικού ακινήτου καθώς με τις 2 εν λειτουργία επιχειρήσεις, το ανακαινισμένο διαμέρισμα που από φέτος θα λειτουργήσει για βραχυχρόνια μίσθωση, το διαμέρισμα του ορόφου - το οποίο αν και χρήζει κάποιας ανακαίνισης - μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια μίσθωση, προσφέρει στον μελλοντικό ιδιοκτήτη ένα σημαντικό μηνιαίο εισόδημα και μια πολύ καλή απόδοση (τουλάχιστον 5-6%)!!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
749195 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
858 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή