Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Ανατολικος Όλυμπος
  • € 50.000
  • 3.320
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2024
Περιγραφή
Αυτός ο υπέροχος ελαιώνας βρίσκετε στους πρόποδες του Ολύμπου με καταπληκτική πανοραμική θέα στον Όλυμπο και όλες της βουνοκορυφές του όπως και στην θάλασσα ή οποία απλώνετε μπροστά σας με τον Θερμαϊκό κόλπο, Αιγαίο, Κάστρο του Πλαταμώνα, και στο βάθος υψώνονται οροσειρές της Χαλκιδικής και του Αθως. Έχει εμβαδόν 3.320 μέτρα σε επικλινές έδαφος και ανατολικό προσανατολισμό. Το κομμάτι αποτελεί τμήμα από ένα αγροτεμάχιο με συνολικό έμβαδόν 6.640 τ.μ. Δίπλα στον ελαιώνα βρίσκετε παροχή νερού έτοιμη για σύνδεση όπως και το ρεύμα, που βρίσκετε σε κοντινή απόσταση.
Στο αγροτεμάχιο αυτό υπάρχει ένα κτίσμα 10 τ.μ. μέχρι τα τούβλα και μία πλάκα.
Στον ελαιώνα υπάρχουν περίπου 85 παραγωγικές και περιποιημένες ελιές διαφόρων ποικιλιών με πολύ καλή αποδοτικότητα, και με παραγωγή λαδιού που υπερκαλύπτει μακράν μία οικογένεια.
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή είτε για προσωπική χρήση, επαγγελματική ή για επένδυση.
Η Τοπόλιανη είναι ένας ανερχόμενος αραιοκατοικημένος οικισμός με ελαιώνες και εξοχικές κατοικίες για αυτούς που αναζητούν καθαρή ατμόσφαιρα και φύση. Παρά την ηρεμία που προσφέρει ή περιοχή, βρίσκετε σε πολύ κοντινή απόσταση με τουριστικά θέρετρα. Σε απόσταση περίπου 2χλμ. βρίσκετε Ιππικός Όμιλος Λιτοχώρου και στην γύρο περιοχή βρίσκονται σκορπισμένα πολυτελής καταλύματα προς ενοικίαση.
Το Λιτόχωρο βρίσκετε σε απόσταση 3.500μέτρων, ή
Λεπτοκαρυά βρίσκετε σε απόσταση 2.500 μέτρων και ή
θάλασσα βρίσκετε σε πόσταση 3.000 μέτρων.
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή περιοχές αυτές συγκεντρώνουν πολύ τουρισμό ή κάθε μία για το δικό τους φυσικό πλούτο είτε για οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες που διαθέτει ή Λεπτοκαρυά είτε το Λιτόχωρο που προσφέρετε για υπέροχες απογευματινές αποδράσεις. Σε κοντινές αποστάσεις βρίσκετε και το Δίον ή το ποιο γραφικό χωριό και χαρακτηρισμένο ως παραδοσιακός οικισμός – Παλαιός Παντελεήμονας. Για ποιο παραθαλάσσιες αποδράσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον Πλαταμώνα, Κάστρο του Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Νέο Παντελεήμονα, και Πλάκα Λιτοχώρου. Οι γύρο περιοχές έχουν πολύ μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον με αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ορεινές διαδρομές και μονοπάτια όπως και διασκέδαση και θερινό σινεμά ή απλά χαλάρωση.
Καταστήματα όλων τον ειδών υπάρχου και λειτουργούν όλο το χρόνο όπως και αμέτρητες ταβέρνες , μαγαζιά, καφέ, κλαμπ,σούπερ και μίνι μάρκετ, ιατρεία, φαρμακεία, ταχυδρομείο και άλλα.
Σε απόσταση 7 χλμ βρίσκεται το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.provatidis.gr

Ευχαριστούμε
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΤΟΠ-1001
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
3.320 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 50.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή