• € 48.500
  • 800
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή
Το ακίνητο αυτό ανατέθηκε αποκλειστικά στο γραφειο μας.
Γωνιακό Παραθαλάσσιο Αγροτεμάχιο Κοντά Στην Θάλασσα Στην Λεπτοκαρυά
Γωνιακό παραθαλάσσιο αγροτεμάχιο επάνω στην Επαρχιακή Οδό Σιδηροδρομικής γραμμής – Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λεπτοκαρυάς – Λιτοχώρου. Βρίσκεται επάνω στον δρόμο με 2 μεγάλες προσόψεις στην άσφαλτο και χαλικόστρωτο δρόμο, 20 μέτρα και 40 μέτρα αντίστοιχα. Το αγροτεμάχιο είναι ελαφρός επικλινές με παραλληλόγραμμο ορθογώνιο σχήμα με νότιο νότιο – δυτικό προσανατολισμό. Έχει εξαιρετική θέα στον Όλυμπο και βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από θάλασσα. Η θάλασσα στην περιοχή είναι εξαιρετική με αμμώδεις παραλίες και πεντακάθαρα γαλάζια νερά. Ακριβός μπροστά στο οικόπεδο βρίσκεται στάση Λεωφορείου με τακτική γραμμή ανάμεσα σε Νέους Πόρους – Κατερίνης. Χάρη στην τοποθεσία επάνω στον δρόμο, το αγροτεμάχιο μπορεί να εκμεταλλευτεί επαγγελματικά ή θα μπορούσε να τοποθετηθεί τροχοβίλα ή τροχόσπιτο. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή τοποθέτηση χρημάτων.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή περιοχή συγκεντρώνει πολύ τουρισμό και διαθέτει οργανωμένες και ελεύθερες παραλίες. Εκτός από θάλασσα προσφέρετε και για υπέροχες απογευματινές αποδράσεις στης γύρο περιοχές στους πρόποδες του Κάτω Ολύμπου όπως Λιτόχωρο, Δίον ή το ποιο γραφικό χωριό και χαρακτηρισμένο ως παραδοσιακός οικισμός – Παλαιός Παντελεήμονας. Για ποιο παραθαλάσσιες αποδράσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον Πλαταμώνα, Κάστρο του Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Νέο Παντελεήμονα, και Πλάκα Λιτοχώρου. Οι γύρο περιοχές έχουν πολύ μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον με αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ορεινές διαδρομές και μονοπάτια όπως και διασκέδαση και θερινό σινεμά ή απλά χαλάρωση.

Το αγροτεμάχιο βρίσκεται μόλις 2,5 χλμ από το κέντρο της Λεπτοκαρυάς και 8 χλμ από το Λιτόχωρο. Καταστήματα όλων τον ειδών υπάρχου και λειτουργούν όλο το χρόνο όπως και αμέτρητες ταβέρνες , μαγαζιά, καφέ, κλαμπ,σούπερ και μίνι μάρκετ, φαρμακεία, ταχυδρομείο και άλλα. Σε απόσταση 23 χλμ βρίσκεται πόλη της Κατερίνης και σε απόσταση 6,7 χλμ βρίσκεται και το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.provatidis.gr

Ευχαριστούμε
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΛΕΠ-1003
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
800 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 48.500
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή