Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΡέθυμνοΓιουλουντά Καλλιόπης 8, Πλατάνες 74133
  • € 585.000
  • 5+
  • 295
  • 3+
Περιγραφή
Ενδιαφέρον επενδυτικό συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή του Πλατανιά Ρεθύμνου. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδό ωφέλιμων εσωτερικών χώρων 295 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 370 τ.μ. Διαθέτει πισίνα η οποία είναι κοινόχρηστη για όλα τα διαμερίσματα. Τα πέντε διαμερίσματα έχουν δικό τους εξωτερικό χώρο, ενώ αυτά του δευτέρου ορόφου προσφέρουν μπαλκόνια με θέα στην πισίνα και τη θάλασσα που απέχει μόλις 100 μέτρα.

Το ακίνητο διαθέτει άδεια ΕΟΤ κι η κατάστασή του είναι εξαιρετική, οπότε ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να ξεκινήσει να το εκμεταλλεύεται άμεσα και να δημιουργήσει τις συνθήκες για γρήγορη απόσβεση της επένδυσής του, η οποία μπορεί να έρθει ενδεχομένως και μεταξύ 12-15 χρόνων, τιμή ιδιαίτερα ικανοποιητική για ακίνητα και επενδύσεις αυτού του μεγέθους.

Η βραχυχρόνια μίσθωση, για την οποία ενδείκνυται το ακίνητο, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μικρομεσαίας τουριστικής επένδυσης τα τελευταία χρόνια. Η τοποθεσία που βρίσκεται το ακίνητο είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τουριστικά, γεγονός που εγγυάται υψηλές πληρότητες για μεγάλα χρονικά διαστήματα κάθε χρόνο. Ανάλογα τον τρόπο με τον οποίο θα αποφασίσει ο νέος ιδιοκτήτης να το εκμεταλλευτεί, μπορεί να αυξομειώσει και τον χρόνο απόσβεσης της επένδυσης. Αν αποφασίσει να αφιερώσει προσωπικό χρόνο μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη, τότε ο χρόνος απόσβεσης μπορεί να μειωθεί ακόμη και στα δέκα χρόνια.

Η δημιουργία ενός τέτοιου τύπου ακινήτου εξαρχής, με το σημερινό κατασκευαστικό κόστος, μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τις 450.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη επένδυση αφορά ένα ακίνητο έτοιμο για λειτουργία, σε πολύ καλή κατάσταση, με το κλειδί στο χέρι. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως επιπλωμένα κι εξοπλισμένα με ηλεκτρικές συσκευές. Έχουν ανακαινιστεί πολύ πρόσφατα και διαθέτουν wifi, smart tv, κλιματιστικά, ψυγείο, κουζίνα, ηλιακό θερμοσίφωνο και γενικά ό,τι μπορεί να χρειαστεί ένα δωμάτιο το οποίο διατίθεται για βραχυχρόνια μίσθωση.

Ο Πλατανιάς απέχει περί τα 5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ρεθύμνου και ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο προσφέρει τα πάντα στους επισκέπτες του. Σούπερ μάρκετ, συχνή συγκοινωνία από και προς το Ρέθυμνο και τα άλλα αστικά κέντρα της Κρήτης, εστιατόρια, καφετέριες κι έντονη νυχτερινή ζωή. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο, όσο μακρυά χρειάζεται για να δημιουργεί συνθήκες χαλάρωσης για τις διακοπές, κι όσο κοντά χρειάζεται για να μετακινείται κανείς προς όλες τις υπηρεσίες της περιοχής με τα πόδια.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6078065 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
295 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 585.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή