Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΕυπάλιοΕπαρχιακή Οδός Σπηλιάς-Π. Σεργούλας, Δωρίδα 33056
  • € 3.200.000
  • 30.940
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 30.940 τμ εκτός σχεδίου, άρτιο και οικοδομήσιμο στην παραλία Σεργούλας, μια από τις ωραιότερες παραλίες του Κορινθιακού Κόλπου, βραβευμένη με Γαλάζια σημαία και προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ (seatrac). Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 μ. από την ακτή (εφάπτεται του ασφαλτοστρωμένου Δημοτικού δρόμου που ενώνει το χωριό Σεργούλα με το χωριό Γλυφάδα) κατάλληλο για τουριστική εκμετάλλευση (ξενοδοχειακή μονάδα) και κατοικίες. Το μήκος της όψεως είναι περίπου 144μ. επί συνολικού μήκους παραλίας 700μ. ενώ είναι τρίφατσο (αγροτική οδός δεξιά και αριστερά του οικοπέδου και ασφαλτοστρωμένη δημοτική οδός στην πρόσοψη). Η Παραλία Σεργούλας είναι ένα πανέμορφο μικρό παραθαλάσσιο χωριό της Δωρίδας το οποίο απέχει 20 χλμ από την γραφική πόλη της Ναυπάκτου, 20 χλμ από Ερατεινή και 89 χλμ από Αράχωβα (πλησίον Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού).

Η κλήση του οικοπέδου προς τη θάλασσα είναι 20-25%, ενώ υπάρχει ανεμπόδιστη θέα προς τον Κορινθιακό Κόλπο (απέραντο γαλάζιο) και τη γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου (απέχει 36 χλμ). Στην άκρη του κτήματος υπάρχει συστάδα πλατάνων που προσδίδουν ιδιαίτερη ομορφιά στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ είναι φυτεμένες περίπου 90 μεγάλες ελιές (παράγουν ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας) καθώς και σειρά από μεγάλα κυπαρίσσια.

Βρίσκεται απέναντι από το νησί Τριζόνια που είναι το μεγαλύτερο και το μοναδικό κατοικημένο νησί του Κορινθιακού κόλπου και το οποίο αποτελεί μέρος ενός συμπλέγματος που περιλαμβάνει άλλα τρία μικρότερα νησάκια, τον Άγιο Ιωάννη, το Πλανέμι και το Πρασούδι. Στο νησί υπάρχει γραφικό προφυλαγμένο φυσικό λιμάνι διαμορφωμένο σε Μαρίνα σκαφών αναψυχής που αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό των μεγάλων yacht που διασχίζουν τον Κορινθιακό κόλπο με κατεύθυνση το Ιόνιο (ή το αντίθετο). Το νησί τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σημαντική τουριστική ανάπτυξη και η σύνδεσή του με την ηπειρωτική χώρα γίνεται με καραβάκια που πραγματοποιούν πολύ συχνά δρομολόγια (απόσταση περίπου 500μ.).

Απέχει 93 χλμ από τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου ο οποίος λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, εξυπηρετώντας κυρίως ιδιωτικά αεροσκάφη κατά την χειμερινή περίοδο, ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι εξυπηρετεί πτήσεις προγραμματισμένες ή πτήσεις charter.

Η διεύθυνση είναι ενδεικτική στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο

τηλ: +30 26340 28855
κιν:+30 6945914278

ΜΠΑΡΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ Αθηνών 26 Ναύπακτος
www.studio-arch.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6078747
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
30.940 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 3.200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή